Onze producten

Volg ons op

Blijf op de hoogte! Hoogwerkservice is nu ook te volgen op Twitter en Facebook! Snel en makkelijk op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en tips.

  

Hoogwerker

Hoogwerker huren

Omdat elke klus specifieke eisen stelt aan de keuze van een hoogwerker, bieden wij een ruim assortiment hoogwerkers om te huren met diverse werkeigenschappen. Het is mooi wanneer u een hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers in de verhuur. Want een dakdekker die dakpannen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker huren dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan doen wij alsnog ons uiterste best om tot een oplossing te komen. Hoogwerkservice is de hoogwerk verhuur specialist!

Naast hoogwerkers die op diesel worden aangedreven, hebben wij ook de beschikking over elektrisch aangedreven modellen. Wij hebben alle soorten en maten hoogwerkers voor verhuur beschikbaar. Voor elke hoogte, elke reikwijdte, en in elke afmeting is er een hoogwerker.

Hoogwerkservice is de specialist als het ook gaat om lastige projecten. Van toren tot voetbalstadion, wij zorgen ervoor dat het werk met onze hoogwerkers veilig en makkelijk uitgevoerd kan worden. Met onze VCA gecertificeerde werknemers weet je zeker dat werken op hoogte altijd veilig en makkelijk blijft. Met veel ervaring en hoeveelheid aan hoogwerkers is voor ons geen uitdaging te hoog gegrepen! We hebben schaarhoogwerkers te huur, knikhoogwerkers te huur, telescoophoogwerkers, aanhanghoogwerkers, autohoogwerkers, spinhoogwerkers en masthoogwerkers in de verhuur.

Hoogwerker huren per dag, per week of nog langer huren

Dit tegen een zeer gunstig tarief. We geven graag advies en kunnen daarvoor zelfs op de werklocatie komen, om altijd de juiste hoogwerker voor de juiste klus te kunnen garanderen. Voor elke klus hebben wij de hoogwerker in huis! Geen ervaring met hoogwerkers, wij geven een uitgebreide instructie zodat iedereen er veilig en efficiënt mee aan de slag kan. Om de snelle en correcte levering te realiseren hebben wij het transport van de machines in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij de gebruiker, indien gewenst, een duidelijke uitleg van de werking van de betreffende machine geven.