Bauma 2019 München

De belangrijkste beurs in de reeks

Een machinebeurs van ongekende omvang

In april 2019 is de Bauma in München georganiseerd. Een machinebeurs van ongekende omvang. De beurs in München is de “moeder” van alle Bauma edities wereldwijd en wordt gezien als de belangrijkste beurs in de reeks. Bauma wordt elke 3 jaar in de Zuid Duitse stad georganiseerd en trekt ruim 3.400 exposanten en meer dan 750.000 bezoekers aan. Wij waren er ook bij en hebben een compilatie van beelden die onze interesse gewekt hebben.

Bekijk de beelden op Youtube.

Wat ons vooral is opgevallen is de sterke focus op energiegebruik en connectie met machines. Zo heeft Jekko (het merk minihijskranen in onze verhuur) een belangrijk platform waarop alle kranen ingelezen kunnen worden. Alle data van de kraan overal en altijd beschikbaar. Ook zijn er steeds meer modellen volledig elektrisch of hybride uitgerust, zoals de nieuwe SPX1280.

Nieuwe modellen van Jekko

De Bauma is ook het podium om nieuwe machines te presenteren. Jekko heeft een aantal nieuwe modellen op de markt neergezet.
Het meest toonaangevend is de nieuwe Jekko SPX532, Met een enorme capaciteit en een relatief laag eigen gewicht is dit een zeer breed inzetbare en gebruiksvriendelijke kraan.
Voor het laatste nieuws over de Jekko SPX532, kijk op Jekko.it