Bouwkraan huren bij Hoogwerkservice

Voor de verhuur van een bouwkraan of een hoogwerker hoef je maar één naam te onthouden: Hoogwerkservice. Hoogwerkservice is al sinds jaar en dag dé specialist als het gaat om de verhuur van hoogwerkers, liften, hefsteigers, bouwkranen, minihijskranen, heftrucks en allerlei andere zware materialen. Je kunt bij ons terecht voor goed advies, een uitstekende service en natuurlijk een aantrekkelijke verhuurprijs. Als het gaat om bouwkranen, dan bieden we jou graag een mogelijkheid die flexibel, efficiënt én kostenbesparend is.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Bouwkraan - Koedooder
Bouwkraan - Bouwbedrijf Visser
Bouwkraan - Merwestreek Metselwerken B.V.
Bouwkraan - Van Berchum Zonweringen

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?

Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.

Waar betaal ik verzekeringskosten voor?

De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.

Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?

Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.

Hoe lang is een huurweek?

In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.

Is bij een hijskraan de last in de haak meeverzekerd?

Nee, bij ons is alles wat in de haak hangt niet meeverzekerd. Dit geldt voor al onze machines waar je mee kunt hijsen of heffen.

Wat is de minimale huurperiode bij het huren van een torenkraan?

De torenkranen hebben een huurperiode van minimaal 1 week. Korter zou geen zin hebben omdat de transportkosten zich dan niet meer verhouden tot de huurprijs.

Wat is de hijshoogte?

De hijshoogte is de maximale hoogte waarop de haak van de kraan kan komen.

Is het hebben van een hijsbewijs verplicht?

Volgens de Arbo-wet moet een hijskraanmachinist in het bezit zijn van een certificaat van vakbekwaamheid, vroeger het hijsbewijs. Deze eis geldt voor het werken met kranen met een bedrijfslastmoment van >10 tonmeter. De meeste kranen in onze verhuurvloot blijven binnen de zogenaamde 10 tonmeter norm. Het bedrijfslastmoment van 10 tonmeter zegt alles over de capaciteit van de kraan. Het komt er op neer dat de kraan in ieder geval op 10 meter reikwijdte niet meer tilt dan 1 ton. (klik hier om verder te lezen in het blog)

Kan ik als particulier een torenkraan huren?

Wij verhuren torenkranen uitsluitend aan bedrijven.

Altijd een geschikte bouwkraan huren

Hoogwerkservice beschikt over een ruim assortiment bouwkranen. Je kunt bij ons terecht voor aluminium kranen en voor snelmontagekranen. De aluminium kranen hebben een maximale hijscapaciteit van 1.600 kilo en worden aangedreven door een dieselmotor. De snelmontagekranen zijn beschikbaar met een maximale capaciteit van 4.000 kilo en worden aangedreven door een elektromotor of een aggregaat. De vlucht van de verschillende bouwkranen verschilt per model en varieert tussen de 19 en 31 meter.

Bouwkraan huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Deskundig advies nodig?

Weet je niet zeker welke bouwkraan het meest geschikt is voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen welk materieel het beste aansluit bij jouw behoefte. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. En heb je te maken met een spoedklus? Ook dat is bij Hoogwerkservice geen probleem. Wij bieden een landelijke dekking en kunnen dankzij onze grote voorraad altijd snel leveren. Kortom: je kunt voor elk project rekenen op de snelheid, professionaliteit én betrouwbaarheid van Hoogwerkservice.