Glaszuiger huren bij Hoogwerkservice

Op een snelle en veilige manier glas plaatsen? Dat doe je natuurlijk met een glaszuiger van Hoogwerkservice. Hoogwerkservice is hét adres voor het huren van hoogwerkers, glasliften, glaszuigers en alle materialen die het werk op de bouw veiliger, sneller en efficiënter maken. Een glaszuiger wordt ook wel een vacuümzuiger of vacuümheffer genoemd. Hoogwerkservice biedt verschillende soorten glaszuigers. Van groot tot klein, van volledig elektrisch tot handbediend. Vrijwel alle soorten glas kunnen met onze glaszuigers geplaatst worden, zelfs gebogen ruiten.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Glaszuiger - FDV Groep
Glaszuiger - Breeclean Schoonmaak
Glaszuiger - Van Dongen Schilderwerk
Glaszuiger - De Steigerspecialist

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?

Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.

Hoe lang is een huurweek?

In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.

Waar betaal ik verzekeringskosten voor?

De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.

Kan ik een glaszuiger zelf vervoeren?

Een glaszuiger kan zelf vervoerd worden. Bij een grotere glaszuiger is wellicht een aanhanger nodig. Deze verhuren wij ook. Klik hier voor onze aanhangers

Is een glaszuiger alleen te gebruiken in combinatie met een minihijskraan?

Bij een glaszuiger is niet altijd een minihijskraan nodig. De zuiger kan ook los gehuurd worden en bijvoorbeeld gebruikt worden bij een autolaadkraan, verreiker, telekraan of torenkraan.

Kunnen alle soorten glas geplaatst worden met een glaszuiger?

Alle soorten vlakglas kunnen met een glaszuiger geplaatst worden als de zuiger voldoet aan de specificaties van het glas. Voor gebogen glas hebben wij speciale glaszuigers.

Kan ik ook andere materialen dan glas hijsen met een glaszuiger?

Met een glaszuiger kan vlak materiaal aangezogen en geplaatst worden. Bijvoorbeeld: deuren, staal, hout of kunststof.

Hoelang kan ik werken met een glaszuiger?

Een glaszuiger heeft een accu. Hoe snel deze leeg raakt hangt af van verschillende factoren zoals; het weer, het gebruik en het materiaal. De glaszuiger wordt afgeleverd met een volle accu.

Zijn de glaszuigers uitgerust met een dubbel circuit?

Al onze glaszuigers zijn uitgerust met een dubbel vacuümcircuit.

Wat is een dubbel vacuümcircuit?

Een dubbel vacuümcircuit zorgt ervoor dat bij uitval van één circuit het andere circuit de ruit vast blijft houden.

Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?

Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.

Krijg ik een instructie bij het huren van een glaszuiger?

Bij het huren van een glaszuiger krijg je indien nodig een instructie bij afleveren of afhalen.

Welke glaszuiger kies je?

Hoogwerkservice is niet alleen een partner voor de verhuur van glaszuigers, wij zijn specialist in het faciliteren van uitdagende projecten. Of het nu gaat om een bijzondere toren of een appartementencomplex: wij zorgen ervoor dat je de werkzaamheden altijd veilig kunt uitvoeren door het huren van de juiste glaszuiger. Door de vele mogelijkheden en de kennis die wij door de tijd heen hebben opgebouwd kunnen wij je altijd een passende glaszuiger bieden. We kunnen op basis van uw informatie advies geven, maar we kunnen ook de werklocatie bezoeken. Op die manier weet je zeker dat je precies de glaszuiger huurt die jij nodig hebt en dat je er veilig en snel mee aan de slag kunt. Al onze glaszuigers worden goed onderhouden en gekeurd. Ze voldoen altijd aan de laatste wettelijke eisen.

Hoewel de specificaties van al onze glaszuigers op de website bekeken kunnen worden, kunnen we ons voorstellen dat je liever een advies op maat hebt. Daarvoor staan onze medewerkers voor je klaar. Zij weten precies over welke eigenschappen de verschillende glaszuigers beschikken en kunnen je voorzien van goed advies dat helemaal aansluit bij jouw situatie. Neem contact met ons op via 088 – 5000 600 of laat via de website een offerteaanvraag achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Glaszuiger huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Snelle levering van glaszuigers in heel Nederland

Hoogwerkservice heeft een vestiging in Buren en een vestiging in Schelluinen. De dekking van ons bedrijf is echter landelijk. Dankzij ons uitgebreide assortiment en eigen servicedienst kunnen wij het materieel snel en op elke gewenste plek in Nederland afleveren. Meer weten of direct je aanvraag indienen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.