Glaszuiger huren bij Hoogwerkservice

Op een veilige manier glas vervoeren? Dat doe je natuurlijk met een glaszuiger van Hoogwerkservice. Hoogwerkservice is hét adres voor het huren van hoogwerkers, glasliften, glaszuigers en alle materialen die het werk op de bouw veiliger, sneller en efficiënter maken. Hoogwerkservice biedt verschillende soorten glaszuigers. Zo verhuren wij bijvoorbeeld de MR 800.4, een krachtige accuzuiger die te gebruiken is voor alle bekende bouwmaterialen. Deze zuiger kan 180 graden kantelen en 360 graden draaien. Het hefvermogen is 800 kilo.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Glaszuiger - Timmerfabriek Gebroeders Bos B.V.
Glaszuiger - Gebroeders Blokland Bouw & Ontwikkeling
Glaszuiger - Van Dongen Schilderwerk
Glaszuiger - Kingfisher Natuurprojecten

Veelgestelde vragen

Prijs en levering
Kan ik ook langer huren dan afgesproken?

Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.

Hoe lang is een huurweek?

In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.

Waar betaal ik verzekeringskosten voor?

De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.

Kan ik een glaszuiger zelf vervoeren?

Een glaszuiger kan zelf vervoerd worden. Bij een grotere glaszuiger is wellicht een aanhanger nodig. Deze verhuren wij ook. Klik hier voor onze aanhangers

Product informatie
Is een glaszuiger alleen te gebruiken in combinatie met een minihijskraan?

Bij een glaszuiger is niet altijd een minihijskraan nodig. De zuiger kan ook los gehuurd worden en bijvoorbeeld gebruikt worden bij een autolaadkraan, verreiker, telekraan of torenkraan.

Kunnen alle soorten glas geplaatst worden met een glaszuiger?

Alle soorten vlakglas kunnen met een glaszuiger geplaatst worden als de zuiger voldoet aan de specificaties van het glas. Voor gebogen glas hebben wij speciale glaszuigers.

Kan ik ook andere materialen dan glas hijsen met een glaszuiger?

Met een glaszuiger kan vlak materiaal aangezogen en geplaatst worden. Bijvoorbeeld: deuren, staal, hout of kunststof.

Hoelang kan ik werken met een glaszuiger?

Een glaszuiger heeft een accu. Hoe snel deze leeg raakt hangt af van verschillende factoren zoals; het weer, het gebruik en het materiaal. De glaszuiger wordt afgeleverd met een volle accu.

Zijn de glaszuigers uitgerust met een dubbel circuit?

Al onze glaszuigers zijn uitgerust met een dubbel vacuümcircuit.

Wat is een dubbel vacuümcircuit?

Een dubbel vacuümcircuit zorgt ervoor dat bij uitval van één circuit het andere circuit de ruit vast blijft houden.

Veiligheid

Service & Onderhoud
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?

Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.

Krijg ik een instructie bij het huren van een glaszuiger?

Bij het huren van een glaszuiger krijg je indien nodig een instructie bij afleveren of afhalen.

Welke glaszuiger kies je?

Hoogwerkservice is niet alleen een partner voor de verhuur van hoogwerkers, wij zijn specialist in het faciliteren van uitdagende projecten. Of het nu gaat om een bijzondere toren of een appartementencomplex: wij zorgen ervoor dat je de werkzaamheden altijd veilig kunt uitvoeren door het huren van de juiste hoogwerker. Door de vele mogelijkheden en de kennis die wij door de tijd heen hebben opgebouwd kunnen wij je altijd een passende hoogwerker bieden. We kunnen op basis van uw informatie advies geven, maar we kunnen ook de werklocatie bezoeken. Op die manier weet je zeker dat je precies de hoogwerker krijgt die jij nodig hebt en dat je er veilig en snel mee aan de slag kunt. Al onze hoogwerkers worden goed onderhouden en gekeurd. Ze voldoen altijd aan de laatste wettelijke eisen.

Hoewel de specificaties van al onze glaszuigers op de website bekeken kunnen worden, kunnen we ons voorstellen dat je liever een advies op maat hebt. Daarvoor staan onze medewerkers voor je klaar. Zij weten precies over welke eigenschappen de verschillende glaszuigers beschikken en kunnen je voorzien van goed advies dat helemaal aansluit bij jouw situatie. Neem contact met ons op via 088 – 5000 600 of laat via de website een offerteaanvraag achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Glaszuiger huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Snelle levering van glaszuigers in heel Nederland

Hoogwerkservice heeft een vestiging in Buren en een vestiging in Schelluinen. De dekking van ons bedrijf is echter landelijk. Dankzij ons uitgebreide assortiment en eigen servicedienst kunnen wij het materieel snel en op elke gewenste plek in Nederland afleveren. Meer weten of direct je aanvraag indienen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.