Panelenzuiger huren bij Hoogwerkservice

Hoogwerkservice is hét adres voor het huren van een minihijskraan, maar ook het voorzetapparatuur, zoals een vacuümheffer. We hebben diverse vacuümheffers in ons verhuur assortiment. Een panelenzuiger bijvoorbeeld is een opzetstuk voor op een minihijskraan waarmee verschillende soorten panelen geplaatst kunnen worden Standaard is de panelenzuiger uitgerust met rechthoekige vacuümnappen van 990 x 160 mm. Voor elementen met speciale, afwijkende profielen kan deze zuiger worden voorzien van ovale zuignappen van 320 x 100 mm. De bediening werkt heel nauwkeurig, waardoor de materialen veilig en goed geplaatst kunnen worden.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Panelenzuiger - Vink Gevelwerken
Panelenzuiger - Gebroeders van der Plas
Panelenzuiger - Mundosteigers
Panelenzuiger - Zonnepanelen Xtra

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (lees verder in blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (lees verder in blog)

Veelzijdige minihijskraan met manipulator

Een minihijskraan kan voor praktisch alle hijstoepassingen gebruikt worden, maar is extra geschikt voor activiteiten in beperkte ruimtes. Minihijskranen worden bijvoorbeeld veel ingezet voor het monteren van panelen, glas of staalconstructies. Ook tijdens renovatiewerkzaamheden is een minihijskraan een veelgebruikt hulpmiddel. Kun jij voor jouw project ook wel een minihijskraan gebruiken? Dan helpt Hoogwerkservice je daar graag mee. Wij beschikken over een ruim assortiment met verschillende soorten minihijskranen, waardoor er altijd wel een geschikt type is dat precies aansluit bij jouw project. Onze medewerkers adviseren je hier graag in. Goed om te weten: bij de meeste minihijskranen heb je geen hijsbewijs nodig!

Glaszuiger - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Voordelig een minihijskraan met manipulator huren?

Wil jij graag zo’n minihijskraan of compactkraan met manipulator huren? Neem dan snel contact op met Hoogwerkservice. Wij kunnen je aan de hand van uw projectomschrijving adviseren in de keuze voor bepaalde minihijskraan. Je kunt ook direct aangeven welk type kraan je wilt huren. Indien gewenst zullen wij vooraf een vrijblijvende offerte voor je maken. Ons brede assortiment minihijskranen die wij verhuren kun je vinden op onze website. Hier vind je ook de belangrijkste specificaties. Voor glaszuigers, of andere gewenste toebehoren, kun je ook bij Hoogwerkservice terecht. Voor specifieke vragen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen; wij helpen je graag verder.