Hangbrug huren bij Hoogwerkservice

Staat er een grote schilder- of onderhoudsklus op de planning? Dan kun je eigenlijk niet zonder een goede hangbrug. Hangbruggen vormen een flexibele oplossing voor werkzaamheden aan bijvoorbeeld een hoog gebouw. Het voordeel van hangbruggen is dat ze ook nog eens heel voordelig te huren zijn bij Hoogwerkservice. Hoogwerkservice verhuurt bijvoorbeeld het bekende modulaire systeem van HWS aluminium hangbruggen. Dit systeem heeft een flexibele opbouw en veel toepassingsmogelijkheden. Het voldoet bovendien aan de laatste eisen op het gebied van wetgeving en veiligheid.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Hangbrug - HSM Glas
Hangbrug - Buto Schilderwerken
Hangbrug - Hakkesteegt Installatietechniek
Hangbrug - Van Berchum Zonweringen

Veelgestelde vragen

Prijs en levering
Kan ik ook langer huren dan afgesproken?

Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.

Hoe lang is een huurweek?

In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.

Waar betaal ik verzekeringskosten voor?

De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.

Hoe wordt de hangbrug opgebouwd?

Er komen 2 dakbalken op het dak te staan met contragewichten erop. Aan de dakbalken komen 2 kabels te hangen die weer bevestigd worden aan de brug. De hangbrug gaat omhoog en naar beneden door twee elektrische motoren.

Hoe wordt de hangbrug verplaatst?

Het horizontaal verplaatsen gebeurt door het verrijden van de dakbalken op het dak. Eerst moet de hangbrug los gekoppeld worden, voordat de dakbalken verreden kunnen worden.

Product informatie
Wanneer gebruik ik een hangbrug?

Hangbruginstallaties worden gebruikt bij tijdelijke werkzaamheden aan een gevel. (werkzaamheden zijn altijd tijdelijk. Misschien dat de hangbrug tijdelijk hangt?) De hangbruginstallatie wordt doorgaans gehuurd voor een periode van enkele weken of langer.

Wat is de maximale lengte van een hangbrug?

Bij een enkeldeks hangbrug is dit 16 meter en bij een dubbeldeks hangbrug is dit 12 meter.

Hoeveel kilogram mag ik vervoeren in een hangbrug?

Bij een enkeldeks hangbrug is dit 450 kg en bij een dubbeldeks hangbrug is dit 360 kg.

Wat is de maximale hoogte van het gebouw waarbij ik een hangbrug kan gebruiken?

Dit is 250 meter.

Veiligheid
Kan ik de hangbrug gedurende het hele project gebruiken?

Dat is mogelijk, het is echter wel noodzakelijk om elke dag een controle uit te voeren voordat je met de hangbrug aan de slag gaat. De controle die je dagelijks moet uitvoeren staat op het formulier dat je krijgt bij de aflevering van de hangbrug.

Service en Onderhoud
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?

Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.

Alle benodigde accessoires

Hoogwerkservice verhuurt niet alleen de hangbruggen zelf, maar ook alle benodigde accessoires. Denk bijvoorbeeld aan doorloopbeugels, waarmee alle hoeken van een gebouw toch bereikbaar kunnen worden gemaakt. Ook voor eindbeugels, die belangrijk zijn voor het hefvermogen van de hangbrug, kun je bij ons terecht.

Het dienstenpakket van Hoogwerkservice gaat verder dan alleen de verhuur van hangbruggen. Desgewenst kunnen wij ook de montage verzorgen. Hoogwerkservice beschikt over verschillende montageteams die de door jou gewenste hangbruggen op elke gewenste plek kunnen monteren. Wanneer je maar wilt! Snelle en betrouwbare levering is namelijk ook één van de voordelen van het werken met Hoogwerkservice. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder.

Hangbrug huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Uitgebreid assortiment hangbruggen

Hoogwerkservice is niet alleen hét adres voor het huren van hangbruggen, ook voor ander materieel voor werken op hoogte kun je bij ons terecht. Wij verhuren bijvoorbeeld ook hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hefsteigers, liften, bouwkranen, minihijskranen, glasliften, glaszuigers en klimmaterialen. Uiteraard is al het materieel dat door Hoogwerkservice geleverd wordt gekeurd en goed onderhouden. Veiligheid staat voor ons voorop. Hoogwerkservice levert haar materialen snel in heel Nederland. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan en ervaar binnenkort zelf de voordelen van Hoogwerkservice.