Hefsteiger huren bij Hoogwerkservice

Tijdens het bouwproces is een goede hefsteiger onmisbaar. Met een veilige, stevige hefsteiger, die voldoende capaciteit biedt voor de klus die geklaard moet worden, kan namelijk heel efficiënt en veilig gewerkt worden. Waar je zo’n hefsteiger vandaan haalt? Bij Hoogwerkservice natuurlijk. Hoogwerkservice is niet alleen hét adres voor de huur van bijvoorbeeld hoogwerkers, ook voor een hefsteiger kun je bij ons terecht.

Je kunt kiezen voor een enkelmast of een dubbelmast hefsteiger. Beide modellen zijn zowel verkrijgbaar in een dieseluitvoering als in een uitvoering met elektromotor. Zo kun je precies de hefsteiger kiezen die het beste aansluit bij jouw projectomstandigheden.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Hefsteiger - Wemmers Installatiebedrijf
Hefsteiger - Mavemat
Hefsteiger - ASW Gevelbouw
Hefsteiger - Koppelaar Reclame

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?

Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.

Hoe lang is een huurweek?

In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.

Waar betaal ik verzekeringskosten voor?

De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.

Hoe wordt de hefsteiger opgebouwd?

in grote lijnen bestaat deze machine uit 3 delen. Een onderstel, een mast en een platform. Deze mast wordt op locatie opgebouwd met een hijskraan.

Wanneer gebruik ik een hefsteiger?

Wanneer aan hoge gevels, torens, bouwwerken of bruggen moet worden gerenoveerd, gemonteerd, onderhouden of gerepareerd, maar het opbouwen van een vaste steiger in verhouding tot de werkzaamheden te veel tijd vergt of een dergelijke steiger niet de vereiste sterkte heeft, is het gebruik van een hefsteiger de oplossing.

Hoeveel kilogram mag ik vervoeren op een hefsteiger?

Dit is verschillend per hefsteiger. Dit varieert tussen de 900 en 5450 kilogram.

Wat is de maximale hoogte van het gebouw waarbij ik een hefsteiger kan gebruiken?

Dit is verschillend per hefsteiger. Dit varieert tussen de 130 en 168 meter.

Is het verankeren van een hefsteiger nodig?

In de meeste gevallen moet de hefsteiger vanaf een hoogte van 13,70 meter verankerd worden.

Moet ik in de gevel boren bij het plaatsen van een hefsteiger?

Vanaf een hoogte van tussen de 9 en 18 meter (dit is per hefsteiger verschillend) moet een hefsteiger verankerd worden aan de muur.

Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?

Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.

Hoe wordt de hefsteiger verplaatst?

Als een hefsteiger verplaatst moet worden, wordt de mast afgebroken en het onderstel naar de juiste plek gereden of gehesen. Op de nieuwe locatie wordt de mast weer opgebouwd.

Voordelen van een hefsteiger

Werken met een hefsteiger heeft veel voordelen. Zo zijn hefsteigers erg flexibel en beschikken ze over een hoge hefcapaciteit. Neem bijvoorbeeld de ACT 4: deze hefsteiger heeft een vrijstaande masthoogte van maar liefst 18 meter en een platformlengte van 14 meter. Dit is goed voor een capaciteit van maar liefst 1.815 kilo. De dubbelmast-uitvoering, de ACT-8, heeft zelfs een hefcapaciteit van 5.450 kilo. Het maakt dus niet uit hoe groot je klus is; bij Hoogwerkservice is er altijd een hefsteiger die precies bij jouw werkzaamheden past.

Hefsteiger huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Uitstekende service

Bij Hoogwerkservice kun je niet alleen rekenen op de juiste producten, maar ook op een uitstekende service. Dat begint al bij de eerste aanvraag. Onze deskundige medewerkers denken graag met je mee over het juiste materieel. Je kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen voor al je vragen. Indien gewenst kunnen wij de werklocatie bekijken, om op die manier een juiste inschatting te krijgen van welke hefsteiger er nodig is voor jouw project.

Daarnaast zorgen onze gecertificeerde monteurs waar nodig voor de montage en demontage van de hefsteiger. Kortom; bij Hoogwerkservice is overal aan gedacht. Neem vandaag nog contact met ons op of laat een offerteaanvraag achter en ervaar de voordelen van Hoogwerkservice zelf!