Enkelmast hefsteiger huren bij Hoogwerkservice

Tijdens het bouwproces is een goede hefsteiger onmisbaar. Met een veilige, stevige hefsteiger, die voldoende capaciteit biedt voor de klus die geklaard moet worden, kan namelijk heel efficiënt en veilig gewerkt worden. Waar je zo’n hefsteiger vandaan haalt? Bij Hoogwerkservice natuurlijk. Hoogwerkservice is niet alleen hét adres voor de huur van bijvoorbeeld hoogwerkers, ook voor een hefsteiger kun je bij ons terecht.

Je kunt kiezen voor een enkelmast of een dubbelmast hefsteiger. Beide modellen zijn zowel verkrijgbaar in een dieseluitvoering als in een uitvoering met elektromotor. Zo kun je precies de hefsteiger kiezen die het beste aansluit bij jouw projectomstandigheden.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Hefsteiger - Kreukniet Bouw
Hefsteiger - Den Hoed Aannemers
Hefsteiger - Buyk Constructies B.V.
Hefsteiger - Wijnveen Aluminiumbouw B.V.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (lees verder in blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (lees verder in blog)

Voordelen van een hefsteiger

Werken met een hefsteiger heeft veel voordelen. Zo zijn hefsteigers erg flexibel en beschikken ze over een hoge hefcapaciteit. Neem bijvoorbeeld de ACT 4: deze hefsteiger heeft een vrijstaande masthoogte van maar liefst 18 meter en een platformlengte van 14 meter. Dit is goed voor een capaciteit van maar liefst 1.815 kilo. De dubbelmast-uitvoering, de ACT-8, heeft zelfs een hefcapaciteit van 5.450 kilo. Het maakt dus niet uit hoe groot je klus is; bij Hoogwerkservice is er altijd een hefsteiger die precies bij jouw werkzaamheden past.

Hefsteiger - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Uitstekende service

Bij Hoogwerkservice kun je niet alleen rekenen op de juiste producten, maar ook op een uitstekende service. Dat begint al bij de eerste aanvraag. Onze deskundige medewerkers denken graag met je mee over het juiste materieel. Je kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen voor al je vragen. Indien gewenst kunnen wij de werklocatie bekijken, om op die manier een juiste inschatting te krijgen van welke hefsteiger er nodig is voor jouw project.

Daarnaast zorgen onze gecertificeerde monteurs waar nodig voor de montage en demontage van de hefsteiger. Kortom; bij Hoogwerkservice is overal aan gedacht. Neem vandaag nog contact met ons op of laat een offerteaanvraag achter en ervaar de voordelen van Hoogwerkservice zelf!