Heftruck huren

Heb je tijdelijk een extra heftruck nodig? Bijvoorbeeld als transporteur om pieken op te vangen? Of als bouwer om voor een opdracht heftruckwerkzaamheden uit te voeren? Er één huren bij Hoogwerkservice biedt dan uitkomst met de verhuur van heftrucks. Ook als je als industrieel verhuizer op tijdelijke basis een (extra) heftruckmachine nodig hebt. Hoogwerkservice heeft een groot en divers aanbod beschikbaar voor diverse vormen van transport. Bij het huren van een heftruck is het bovendien mogelijk om met het type ondergrond rekening te houden. Zo hebben wij voor iedere heftruckklus de ideale oplossing beschikbaar en kunnen we in je tijdelijke behoefte voorzien, wij bieden de oplossing.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Heftruck huren - ASW Gevelbouw
Heftruck huren - FDV Groep
Heftruck huren - CNSTRCT
Heftruck huren - Timmerfabriek Gebroeders Bos B.V.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer een heftruck huren dan afgesproken?

Uiteraard kun je een heftruck langer huren dan vooraf afgesproken was. We doen dit altijd in goed overleg.

Hoe lang is een huurweek?

Een huurweek is 5 dagen. Van maandag t/m vrijdag is een huurweek, maar ook van bijvoorbeeld van woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.

Waar betaal ik verzekeringskosten voor?

Iedere heftruck is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht, namelijk 7% over de bruto huurprijs. Wat er precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze kun je bij ons opvragen. Bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Je kunt bij ons kort van tevoren reserveren en bestellen. Je kunt immers onverwachts een heftruck nodig hebben. Daarom stellen wij geen vaste termijnen voor reserveren.

Wat is hefhoogte bij een vorkheftruck?

Hiermee wordt de maximale hoogte bedoeld die de vorken kunnen bereiken bij een volledig uitgeschoven mast, terwijl de mast verticaal staat.

Wat wordt bedoeld met doorrijhoogte bij een vorkheftruck?

Dit is het hoogste punt van de heftruck wanneer de mast ingeschoven is. Als je door een doorgang moet is het belangrijk om hierop te letten.

Heeft elke heftruck non-marking wielen?

Nee, niet elke heftruck heeft non-marking wielen. Doorgaans hebben de elektrische heftrucks non-marking wielen en brandstof heftrucks zwarte. Er zijn een paar uitzonderingen.

Wat is het voordeel van een diesel heftruck?

Een diesel heftruck hoef je niet op te laden. Daardoor heb je dus nooit last van lege accu's. Daarnaast is een diesel heftruck buiten goed te gebruiken.

Wat is het voordeel van een elektrische heftruck?

Met een elektrische heftruck kun je stil werken. Bovendien stoten ze geen uitlaatgassen uit. Daardoor kun je er prima binnen mee werken. Deze heftrucks hebben evenveel power als een diesel heftruck.

Vrije heffing, wat is dat?

Dat is hoogste punt dat de vorken bereiken, voordat de hefmast tot boven zijn ingeschoven hoogte gaat uitsteken. Stel dat je in een lage ruimte gaat werken, dan is het belangrijk dat je hierop let. Een heftruck met volledige vrije heffing kan de vorken bijna tot de ingeschoven masthoogte heffen, zonder dat de hefmast zelf uitschuift.

Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?

Als wij de heftruck die jij nodig hebt niet beschikbaar hebben, dan zorgen wij ervoor dat je de juiste machine toch geleverd krijgt. Omdat wij een uitgebreid netwerk van verhuurders hebben waar we mee samenwerken en uitwisselen, kunnen we onze klanten toch altijd helpen.

Hoe lang kan ik werken met een volle accu van een heftruck?

Dat is afhankelijk van hoe intensief je de heftruck gebruikt. Daarnaast spelen ook de (weer)omstandigheden mee. Wij leveren de heftrucks af met volle accu’s en een acculader.

Welke soorten heftrucks verhuurt Hoogwerkservice?

Met ons uitgebreide heftruckaanbod van de beste kwaliteit is er altijd een oplossing. Bijvoorbeeld als je snel en efficiënt pallets wilt transporteren. Het vervoeren van een pallet of meerdere pallets tegelijk is gemakkelijk handmatig uit te voeren met bijvoorbeeld een palletwagen. Dit is een uitstekend alternatief voor een elektrische heftruck. Het is ook mogelijk om de keuze te maken voor een industrie heftruck. Bijvoorbeeld in de vorm van een vorkheftruck. De capaciteit varieert, net als de hefhoogte. Daardoor heb je als transporteur, industrieel verhuizer of als bouwer keus uit diverse types. Een ruw terrein vereist een ander type, zoals een ruw terrein heftruck. Hierin bieden wij je zowel de keuze voor een heftruck op rupsbanden als op wielen.

Heftruck huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Gemakkelijk en snel een selectie maken uit het heftruckaanbod

Het is voor jou gemakkelijk om snel tot een keuze te komen. Hoogwerkservice biedt de gelegenheid om op basis van een aantal factoren tot een selectie te komen. Maak bijvoorbeeld een keuze voor de gewenste hefcapaciteit of voor de hefhoogte. Bijvoorbeeld voor een hefcapaciteit tot 2.000 kilogram of voor een hefhoogte van 4 tot 6 meter. Houdt bovendien ook nog rekening met de doorrijhoogte. Die is, afhankelijk van de uitvoering, minimaal 2.50 meter. Heb je een voorkeur voor diesel of elektrisch? Dan selecteer je gewoon je voorkeur, bijvoorbeeld een elektrische heftruck. Bij de verhuur geven wij altijd een goede instructie. Je mag ook altijd vrijblijvend advies vragen. Dat is onderdeel van onze service, net als gegarandeerde kwaliteit. Onze jarenlange praktijkervaring maakt het mogelijk om je altijd juist te adviseren.

Snelle levering en vroeg in de ochtend al beschikbaar

Wij voorzien uitvoerders, bedrijfseigenaren en ZZP-ers in allerlei plaatsen van heftrucks. Het huren van een heftruck in Gorinchem of huren van een heftruck in Hardinxveld is snel geregeld. Dat geldt ook voor het huren van een heftruck in Sliedrecht. De deskundige mensen van Hoogwerkservice zorgen voor een snelle levering. Wij beschikken daarvoor over een eigen transportservice. Bovendien zijn onze transportvoertuigen dagelijks al vroeg beschikbaar. Het is al mogelijk om vanaf 07.00 uur te komen om de heftruck zelf op te halen of retour te brengen. Je profiteert ook nog van het voordeel dat je niet lang van tevoren hoeft te reserveren. Dat is namelijk op korte termijn mogelijk. In overleg is het ook mogelijk langer te huren dan eerder is opgegeven.

Wilt je meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op of laat een offerteaanvraag achter. Wij helpen je graag verder.