Hoogwerker huren Almere

Ben je een aannemer, hovenier, schilder of elektricien? Dan heb je vast vaak werk uit te voeren op hoogte. Het is dan handig om een hoogwerker te huren. Zo hoef je als bedrijf zelf geen grote machines te kopen en heb je gemak van de service die bij het huren hoort.

Bij Hoogwerkservice kun je terecht voor allerlei soorten hoogwerkers in regio Almere. Je huurt net zo gemakkelijk een masthoogwerker als een telescoophoogwerker. Ook als je een ingewikkeldere klus op de planning hebt staan adviseren wij je over de juiste machine. Bijvoorbeeld als je voor werk in een kleine ruimte een spinhoogwerker nodig hebt of een minihijskraan voor het hijsen van staal op een moeilijk bereikbare plek.

Het materieel dat je huurt, kun je zelf bij ons ophalen of we zorgen er met onze eigen transportservice voor dat het op tijd op de locatie is. Met een autohoogwerker of aanhangerhoogwerker kun je zelf van de ene naar de andere locatie rijden.

Hoogwerkservice is een specialist in het efficiënt en volledig verhuren van machines voor werken op hoogte. Dit doen we door middel van een snelle en praktische verhuurservice.

Denk om de veiligheid bij werkzaamheden op hoogte

Veiligheid staat bij Hoogwerkservice bovenaan. Bij het werken op hoogte is het voor iedereen, die gebruikt maakt van een kraan of hoogwerker, van belang om goed op de veiligheid te letten. Het is verstandig om een opleiding te volgen voor het omgaan met machines waarmee je op hoogte kunt werken.

Werkgevers hebben een grote verantwoordelijkheid om hun personeel veilig te laten werken. Daarom is het belangrijk dat medewerkers de kennis hebben om met de machines om te gaan. Een hoogwerker certificaat laat zien dat het personeel deskundig is en instructie heeft gehad om de machine te bedienen.

Wij bieden de mogelijkheid om een hoogwerker opleiding te volgen. Door deze training te volgen beperk je onnodige valincidenten en heeft het dus een preventief effect. Naast een hoogwerker training zijn er nog diverse andere cursussen te volgen. Informeer bij Hoogwerkservice voor het specifieke aanbod van trainingen.

Wij geven je graag persoonlijk advies over onze verhuurservice en helpen waar we kunnen.


Gevarieerd assortiment

Ons assortiment is uitgebreid en geschikt voor het werken in allerlei omgevingen. Bijvoorbeeld voor bouwplaatsen of voor kerken. Het is logisch dat er op een bouwplaats vaak een hoogwerker of verreiker nodig is om op hoogte te kunnen werken. Maar moet er bijvoorbeeld een lamp worden vervangen of onderhoud gedaan worden in een kerk, dan kun je ook niet zonder steiger of hoogwerker. Zo hebben we voor iedere klus in de hoogte een bijpassende machine.

In veel werkgebieden komt het werken op een hoog niveau terug. Staalbouwers en metselaars hebben hier bijvoorbeeld ook mee te maken tijdens het verrichten van hun werkzaamheden. Er zijn dan ook veel bouwbedrijven die ons al jaren weten te vinden voor het huren van een steiger, hangbrug of bouwlift. Of je nu metselaar of glaszetter bent; voor iedere beroepsgroep heeft Hoogwerkservice het juiste materieel in het assortiment. 

Hoogwerker huren Almere - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Makkelijk verhuur in de regio Almere

Het is altijd handig om materieel in je eigen omgeving te huren of in de buurt van de locatie waar de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Hoogwerkservice is voor veel bedrijven een vertrouwde verhuurpartij in eigen buurt. Bovendien bieden wij het voordeel dat we op twee locaties gevestigd zijn. Vanuit Schelluinen en Buren bedienen wij een grote omgeving, ook in de regio Almere leveren we vaak materieel.

Dit doen wij bijvoorbeeld van Zeewolde tot Naarden en van Hilversum tot Lelystad. Heb jij een klus op hoog niveau in Blaricum of Laren? Ook dan is Hoogwerkservice je graag van dienst. Dat geldt ook voor materieel verhuur voor projecten in Bussum en Huizen net als in Bunschoten-Spakenburg en in Muiden. Onze regionale reikwijdte reikt ver en dus ook tot Nijkerk en Diemen en rond het Gooimeer.


Direct deskundig advies

Weet je niet welke hoogwerker je het best kan huren voor jouw klus? Bel ons gerust op 088 - 5000 600 of neem contact op via de live chat. Je kunt altijd op ons rekenen. Vanaf 07:00 uur in de ochtend staan we voor je klaar.

Je kunt het gehuurde materieel zelf bij ons ophalen of door ons op locatie laten afleveren. Haal je zelf een glaslift, minihijskraan of hoogwerker op? Dan ben je binnen tien minuten alweer onderweg. Zo kun je snel aan je klus beginnen.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wanneer gebruik ik een harnas in een hoogwerker?
Wij volgen als het gaat om het harnasgebruik het standpunt van IPAF op. Kort gezegd komt dat op het volgende neer. Een harnas gebruik je bij het werken in een hoogwerker met een arm of giek. Wij noemen dit de kniktelescoop- of telescoophoogwerker. Maar dit geldt ook voor de spinhoogwerker en de masthoogwerker. Dit omdat er bij dit type machines gevaar ontstaat om tijdens het werken uit de bak geslingerd te worden. Lees meer in onze blog over dit onderwerp