Hoogwerker huren regio Breda

Als glaszetter, bouwvakker, timmerman of glazenwasser heb je waarschijnlijk regelmatig werk te doen op hoogte. Dan is het een uitkomst als je een hoogwerker kunt gebruiken. Door een hoogwerker te huren hoef je als bedrijf zelf geen grote machines aan te schaffen en heb je gemak van de service die bij het huren hoort.

Bij Hoogwerkservice kun je allerlei soorten hoogwerkers huren. Je huurt net zo gemakkelijk een schaarhoogwerker als een spinhoogwerker. Ook als je een lastigere klus op de planning hebt staan kunnen wij je helpen door de juiste hoogwerker te leveren. Bijvoorbeeld als je in een kleine ruimte een spinhoogwerker nodig hebt, of een schaarhoogwerker met non-marking banden om op een lichte vloer te werken.

Het is mogelijk om het materieel dat je huurt zelf bij ons op te halen. Natuurlijk kunnen wij het dankzij onze eigen transportservice ook op de locatie leveren. Met een autohoogwerker of aanhangerhoogwerker kun je zelf van de ene naar de andere plaats rijden. Hoogwerkservice is een specialist in het efficiënt en volledig verhuren van machines voor werken op hoogte. Wij bieden een snelle en praktische verhuurservice.

Denk om de veiligheid bij werkzaamheden op hoogte

Hoogwerkservice vindt veiligheid heel belangrijk. Wanneer je op hoogte werkt met een kraan of hoogwerker is het belangrijk dat je goed op de veiligheid let. Het is aan te raden om een opleiding te volgen voor het werken met een hoogwerker of hijskraan.

Als werkgevers heb je een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van je personeel. Het is daarom belangrijk dat medewerkers voldoende zijn opgeleid om met de machines om te gaan. Door middel van een hoogwerker certificaat kun je laten zien dat het personeel deskundig is en instructie heeft gehad om de hoogwerker te bedienen. 

Bij Hoogwerkservice kun je een hoogwerker opleiding volgen. Hierdoor voorkom je onnodige valincidenten omdat de gebruiker van de machine op de hoogte is van de gevaren die er kunnen zijn. Er zijn nog diverse andere cursussen te volgen, bijvoorbeeld een minihijskraan opleiding. Informeer gerust bij Hoogwerkservice voor het complete aanbod van trainingen. Wij helpen je graag en geven vrijblijvend deskundig advies. 

Gevarieerd assortiment

Ons assortiment is breed zodat we voor alle situaties een geschikte machine kunnen leveren. Bijvoorbeeld voor scheepswerven of voor bouwplaatsen. Op een bouwplaats heb je vaak een hoogwerker of verreiker nodig om materialen te verplaatsen. Ook in fabrieken of magazijnen biedt een compacte hoogwerker uitkomst.

Schilders en bouwvakkers hebben vaak werk aan hoge gebouwen. Er zijn dan ook veel bouwbedrijven die ons altijd weten te vinden voor het huren van een steiger, hangbrug of bouwlift. Of je nu timmerman of glazenwasser bent: voor iedere beroepsgroep heeft Hoogwerkservice de juiste machine beschikbaar.

Hoogwerker huren Breda - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Je huurt bij ons gemakkelijk in de regio Breda

Het is ideaal om materieel in je eigen omgeving te huren, of in de buurt van de plaats waar je wilt gaan werken. Hoogwerkservice is voor diverse bedrijven een vertrouwde verhuurpartner in de eigen buurt. Omdat wij twee vestigingen hebben, in Schelluinen en Buren, kunnen wij een grote omgeving bedienen. Ook in de regio Breda leveren we regelmatig materieel. Bijvoorbeeld van Oosterhout tot Zundert en van Gilze tot Etten-Leur.

Heb jij een klus op hoog niveau in Made of in Terheijden? Ook dan is Hoogwerkservice je graag van dienst. Dat geldt ook voor materieelverhuur voor projecten in Rijen en Dongen net als in Rijsbergen of in Strijbeek en Chaam en Ulvenhout. Onze regionale reikwijdte reikt ver en dus ook tot Tilburg en Raamsdonksveer en rond de het Hollands Diep.

Direct deskundig advies

Weet je niet welke machine je precies nodig hebt? Bel ons gerust op 088 - 5000 600 of neem contact op via de live chat. We geven je graag vrijblijvend advies. ‘s Ochtends vanaf 07:00 uur kun je bij ons terecht.

Je kunt het gehuurde materieel zelf bij ons ophalen of door ons op locatie laten bezorgen. Haal je bijvoorbeeld een glaszuiger, minihijskraan of hoogwerker zelf op? Binnen tien minuten ben je alweer onderweg. Zo kun je snel weer verder.