Hoogwerker huren regio Doetinchem

Ben je een aannemer, hovenier, schilder of elektricien? Dan heb je vast vaak werk te doen op hoogte. Het is dan handig om een hoogwerker te huren. Zo hoef je als bedrijf zelf geen grote machines te kopen en heb je gemak van de diensten die bij het huren horen.

Bij Hoogwerkservice kun je terecht voor allerlei soorten hoogwerkers in de regio Doetinchem. Je huurt net zo gemakkelijk een masthoogwerker als een telescoophoogwerker. Ook als je een ingewikkeldere klus op de planning hebt staan kunnen wij je de juiste machine adviseren. Bijvoorbeeld als je voor werk in een kleine ruimte een spinhoogwerker nodig hebt, of een minihijskraan voor het hijsen van staal op een moeilijk bereikbare plek.

Het materieel dat je huurt, kun je zelf bij ons ophalen of wij zorgen met onze eigen transportservice ervoor dat het op tijd op de locatie is. Hoogwerkservice is een specialist in het efficiënt en volledig verhuren van machines door jarenlange ervaring in de praktijk. Hierdoor kun je rekenen op snelle levering door deskundige mensen.

Denk om de veiligheid bij werkzaamheden op hoogte

Veiligheid is bij Hoogwerkservice een kernwaarde van het bedrijf. Bij het werken op hoogte is het voor iedereen belangrijk om goed op de veiligheid te letten. Je doet er goed aan om een opleiding te volgen voor het omgaan met machines waarmee je op hoogte kunt werken.

Als werkgever heb je een grote verantwoordelijkheid om je personeel veilig te laten werken. Daarom is het belangrijk dat medewerkers de kennis hebben om zo goed met de machines om te kunnen gaan. Een hoogwerker certificaat laat zien dat het personeel deskundig is en instructie heeft gehad om de machine te bedienen.

Wij bieden de mogelijkheid om een hoogwerker opleiding te volgen. Door deze cursus te volgen beperk je onnodige valincidenten en heeft het dus een preventief effect. Naast een hoogwerker training zijn er nog diverse andere cursussen te volgen. Informeer bij Hoogwerkservice voor het specifieke aanbod van trainingen. Wij helpen je graag met onze verhuurservice en adviseren waar we kunnen. 


Gevarieerd assortiment

Ons assortiment is uitgebreid en geschikt voor het werken in verschillende omgevingen. Bijvoorbeeld voor bouwplaatsen of voor kerken. Het is logisch dat er op een bouwplaats vaak een hoogwerker of verreiker nodig is om op hoogte te kunnen werken. Moet er bijvoorbeeld een lamp worden vervangen of onderhoud gedaan worden in een kerk, dan kun je niet zonder steiger of hoogwerker.

Ook staalbouwers en metselaars hebben te maken met het werken op hoog niveau om werkzaamheden aan gebouwen te verrichten. Er zijn dan ook veel bouwbedrijven die ons al jaren weten te vinden voor het huren van een steiger, hangbrug of bouwlift. Of je nu timmerman of glaszetter bent; voor iedere beroepsgroep heeft Hoogwerkservice de juiste machine in het assortiment. 

Hoogwerker huren Doetinchem - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Je huurt bij ons gemakkelijk een hoogwerker in de regio Doetinchem

Het is altijd handig om materieel in je buurt te huren of in de omgeving van de locatie waar de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Hoogwerkservice is voor veel bedrijven een vertrouwde verhuurpartij in de eigen regio.

Wij hebben het voordeel dat we op twee locaties in Nederland gevestigd zijn. Vanuit Schelluinen en Buren verhuren wij in een grote regio, ook in de omgeving van Doetinchem leveren we vaak materieel. Bijvoorbeeld van Zelhem tot Wijnbergen en van Hummelo tot Etten.

Heb jij een klus op hoog niveau in Gaanderen of Dichteren? Ook dan staat Hoogwerkservice graag voor je klaar. Dat geldt ook voor materieelverhuur voor projecten in Meerenbroek en Langerak net als in Heidenhoek of Westendorp en Heidekant of Terborg. Onze regionale reikwijdte reikt ver en dus ook tot Ulft en Hengelo.

Direct deskundig advies

Weet je niet welke machine je nodig hebt? Bel ons gerust op 088 - 5000 600 of neem contact op via de live chat. Je kunt altijd op ons rekenen. We staan in de ochtend vanaf 07:00 uur voor je klaar.

Je kunt het gehuurde materieel zelf bij ons ophalen of door ons op locatie laten leveren. Haal je het zelf op? Dan ben je binnen tien minuten alweer onderweg. Zo kun je snel aan je klus beginnen. Een hoogwerker huren doe je gemakkelijk bij Hoogwerkservice.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wanneer gebruik ik een harnas in een hoogwerker?
Wij volgen als het gaat om het harnasgebruik het standpunt van IPAF op. Kort gezegd komt dat op het volgende neer. Een harnas gebruik je bij het werken in een hoogwerker met een arm of giek. Wij noemen dit de kniktelescoop- of telescoophoogwerker. Maar dit geldt ook voor de spinhoogwerker en de masthoogwerker. Dit omdat er bij dit type machines gevaar ontstaat om tijdens het werken uit de bak geslingerd te worden. Lees meer in onze blog over dit onderwerp