Driessens plaatst nieuwe kozijnen in Rotterdam

In Rotterdam worden 75 appartementen voorzien van nieuwe kozijnen. Deze renovatieklus wordt uitgevoerd door Driessens Materiaal B.V.. Het was een uitkomst dat ze voor dit werk een minihijskraan, een hoogwerker en 2 hangbruggen konden huren bij Hoogwerkservice.

Hoogwerker huren Rotterdam
Play video

Hijskranen en hoogwerker gehuurd bij Hoogwerkservice

Voor deze klus was de Jekko minihijskraan SPX1275 een perfecte oplossing. Deze bijzonder compacte minihijskraan is uitermate geschikt voor het plaatsen en verplaatsen van zware lasten op moeilijk bereikbare plaatsen; door de mogelijkheid van draaien op brandstof of elektriciteit is de kraan breed inzetbaar.

Driessens huurde ook een diesel telescoophoogwerker, type HT 28RTJ. Bijzonder aan deze hoogwerker is dat hij ondanks de grote capaciteit van 350 kg. toch nog een grote reikwijdte heeft.

De alukraan van Paus is zo handig omdat hij achter een zware bestelbus te vervoeren is. Driessens huurde het type PTK31, die een hefvermogen heeft van maar liefst 1.600 kg. Deze kraan is gebruiksvriendelijk en voor het bedienen is geen TCVT certificaat nodig.

Hangbruggen ingezet

Om snel en veilig te kunnen werken werden 2 hangbruggen van 5 meter ingezet. De hangbruggen werden met dakbalken op het dak bevestigd om zo lang de gevel omhoog en naar beneden te kunnen. Dit zorgde voor veel flexibiliteit tijdens het renovatieproject van Driessens in Rotterdam. Gecertificeerde monteurs van Hoogwerkservice hebben de hangbruggen gemonteerd en na afloop weer gedemonteerd. Wel zo makkelijk en bovendien veilig!