Knikarmhoogwerker huren
Een kniktelescoophoogwerker huren klinkt makkelijker dan het is: elke klus heeft eigen eisen als het gaat om materieel, dus ook als het gaat om Lees verder
Vertrouwd in de regio door vele ondernemers
- 1
HA 12CJ
Hoogwerker
- Werkhoogte 11,68 meter
- Reikwijdte 6,94 meter
- Accu aangedreven
A38E
Hoogwerker
- Werkhoogte 13,50 meter
- Reikwijdte 6,10 meter
- Accu aangedreven
HA 15iP
Hoogwerker
- Werkhoogte 14.87 meter
- Reikwijdte 8.65 meter
- Accu aangedreven
XGA 20 ACE
Hoogwerker
- Werkhoogte 20.60 meter
- Platform capaciteit 350 kg
- Eigen gewicht 9.100 kg
HA 20 LE Pro
Hoogwerker
- Werkhoogte 20.76 meter
- Platform capaciteit 350 kg
- Eigen gewicht 9.785 kg
- 1
Veelgestelde vragen
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wij volgen als het gaat om het harnasgebruik het standpunt van IPAF op. Kort gezegd komt dat op het volgende neer. Een harnas gebruik je bij het werken in een hoogwerker met een arm of giek. Wij noemen dit de kniktelescoop- of telescoophoogwerker. Maar dit geldt ook voor de spinhoogwerker en de masthoogwerker. Dit omdat er bij dit type machines gevaar ontstaat om tijdens het werken uit de bak geslingerd te worden.
Raadpleeg voor de meest recente regels en ontwikkelingen rondom het coronavirus de website van het RIVM. Op 1,5 meter werken in een hoogwerker kan in allerlei modellen. Vraag een verhuurspecialist welke hoogwerkers hiervoor geschikt zijn.
Gebruik rijplaten bij een hoogwerker als er gevaar is dat de machine schade aan kan richten aan de ondergrond. Dit kan omdat hij te zwaar is, of omdat er kans is op wegzakken/stuk gaan van stoeptegels. Bij de grotere machines kunnen stalen rijplaten toegepast worden. Neem contact op voor het juiste advies.
Op de bedieningsplaats(en) moet duidelijk leesbaar zijn aangegeven hoe de hoogwerker veilig moet worden gebruikt. Dat is inclusief de gegevens over de toelaatbare capaciteit en het maximum aantal personen.
Dat is helemaal afhankelijk van het gebruik van de machine. Ook de (weer)omstandigheden spelen mee. De elektrische machines worden afgeleverd met volle accu’s.
Dat is helemaal afhankelijk van het gebruik van de machine. De machines worden met een volle tank afgeleverd.
Vrijwel alle knik/telescoophoogwerkers hebben stroom in de werkbak, zie specificaties van de hoogwerkers. De meeste schaarhoogwerkers hebben geen stroomvoorziening in de werkbak.
In de algemene plaatselijke verordening van de gemeente is aangegeven of er een vergunning of een meldingsplicht is voor het plaatsen van een hoogwerker.
Elektrische of diesel kniktelescoophoogwerker huren
Hoogwerkservice is hét adres voor het voordelig huren van een kniktelescoophoogwerker. Wij beschikken over een assortiment van hoogwerkers die op accu werken, maar ook voor een diesel aangedreven kniktelescoophoogwerker kun je bij Hoogwerkservice terecht. De accu aangedreven kniktelescoophoogwerkers zijn geschikt om werkzaamheden uit te voeren in binnenruimten waarbij je naast werkhoogte ook reikwijdte nodig heeft. Deze hoogwerkers hebben een beperkte machinebreedte waardoor er prima mee gewerkt kan worden in smalle paden en dankzij de kniktelescoopmast zijn ook lastige posities geen probleem. Onze accu aangedreven machines zijn doorgaans voorzien van non-marking banden en zijn daardoor geschikt om werkzaamheden uit te voeren in bedrijfshallen en magazijnen.
De diesel aangedreven kniktelescoophoogwerkers kun je gebruiken voor het uitvoeren van werkzaamheden op verharde buitenterreinen. Door de kniktelescoopmast kun je met deze hoogwerkers over obstakels reiken waardoor ook op lastige plaatsen gewerkt kan worden. Er zijn veel mogelijkheden qua werkhoogte en reikwijdte, waardoor je voor elke klus de juiste kniktelescoophoogwerker kunt vinden bij Hoogwerkservice.
Deskundig advies nodig?
Twijfel je welke kniktelescoophoogwerker het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen welke kniktelescoophoogwerker het beste aansluit bij jouw wensen. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op, zodat je precies weet waar je aan toe bent voor je aan de werkzaamheden begint. Dankzij een landelijke dekking, onze ruime voorraad hoogwerkers en een flexibele planning kun je bij Hoogwerkservice natuurlijk ook terecht voor spoedklussen voor het huren van een kniktelescoophoogwerker.
We geven je graag persoonlijk advies en meer informatie over onze producten
088 - 5000 600info@hoogwerkservice.nl
Neem contact op
Schelluinen
Rietweg 64209 DA Schelluinen