Masthoogwerker huren bij Hoogwerkservice

Een masthoogwerker huren klinkt makkelijker dan het is: elke klus heeft eigen eisen als het gaat om materieel, dus ook als het gaat om hoogwerkers. Het maakt echter niet uit wat voor klus er op de planning staat, Hoogwerkservice biedt altijd de hoogwerker die voldoet aan jouw eisen en de daarbij behorende service. Wij beschikken namelijk over een breed assortiment hoogwerkers en we kunnen daarom altijd een passende oplossing bieden.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Hoogwerker - To Build
Hoogwerker - Gebroeders Blokland Bouw & Ontwikkeling
Hoogwerker - Hagitech Zonnepanelen
Hoogwerker - Wijnveen Aluminiumbouw B.V.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?

Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.

Waar betaal ik verzekeringskosten voor?

De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.

Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?

Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.

Hoe lang is een huurweek?

In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.

Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?

De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)

Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?

De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.

Is een certificaat bij het gebruiken van een hoogwerker verplicht?

De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)

Is valbeveiliging en het dragen van een harnas in een hoogwerker verplicht?

Wij volgen als het gaat om het harnasgebruik het standpunt van IPAF op. Kort gezegd komt dat op het volgende neer. Een harnas gebruik je bij het werken in een hoogwerker met een arm of giek. Wij noemen dit de kniktelescoop- of telescoophoogwerker. Maar dit geldt ook voor de spinhoogwerker en de masthoogwerker. Dit omdat er bij dit type machines gevaar ontstaat om tijdens het werken uit de bak geslingerd te worden.

Hoe werk ik samen in een hoogwerker op 1,5 meter afstand?

Raadpleeg voor de meest recente regels en ontwikkelingen rondom het coronavirus de website van het RIVM. Op 1,5 meter werken in een hoogwerker kan in allerlei modellen. Vraag een verhuurspecialist welke hoogwerkers hiervoor geschikt zijn.

Wanneer moet ik rijplaten bij een hoogwerker gebruiken?

Gebruik rijplaten bij een hoogwerker als er gevaar is dat de machine schade aan kan richten aan de ondergrond. Dit kan omdat hij te zwaar is, of omdat er kans is op wegzakken/stuk gaan van stoeptegels. Bij de grotere machines kunnen stalen rijplaten toegepast worden. Neem contact op voor het juiste advies.

Hoeveel personen mogen er in de werkbak van een hoogwerker?

Op de bedieningsplaats(en) moet duidelijk leesbaar zijn aangegeven hoe de hoogwerker veilig moet worden gebruikt. Dat is inclusief de gegevens over de toelaatbare capaciteit en het maximum aantal personen.

Hoe lang kan ik werken met een volle accu van een hoogwerker?

Dat is helemaal afhankelijk van het gebruik van de machine. Ook de (weer)omstandigheden spelen mee. De elektrische machines worden afgeleverd met volle accu’s.

Hoelang kan ik werken met een volle brandstoftank van een hoogwerker?

Dat is helemaal afhankelijk van het gebruik van de machine. De machines worden met een volle tank afgeleverd.

Heeft een hoogwerker stroom/230V in de werkbak?

Vrijwel alle knik/telescoophoogwerkers hebben stroom in de werkbak, zie specificaties van de hoogwerkers. De meeste schaarhoogwerkers hebben geen stroomvoorziening in de werkbak.

Is er een vergunning nodig om een hoogwerker te plaatsen?

In de algemene plaatselijke verordening van de gemeente is aangegeven of er een vergunning of een meldingsplicht is voor het plaatsen van een hoogwerker.

Compacte lichtgewicht masthoogwerker huren

Hoogwerkservice is hét adres voor het voordelig huren van een masthoogwerker. Deze lichtgewicht hoogwerker is de ideale oplossing voor het uitvoeren van een kleinere klus op een beperkte werkhoogte. Deze hoogwerker kenmerkt zich door zijn compacte afmetingen en kan daardoor goed in binnenruimten worden gebruikt. De reikwijdte van de masthoogwerker maakt deze hoogwerker nog veelzijdiger dan een schaarhoogwerker. Door de non-marking banden zijn de masthoogwerkers uiterst geschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden in bedrijfshallen en magazijnen.

Een masthoogwerker huren met rupsonderstel? Ook dat is mogelijk bij Hoogwerkservice. Onze PIAF 810 is voorzien van non-marking rupsen waardoor deze hoogwerker ook gebruikt kan worden op een onverharde ondergrond. Je vindt bij Hoogwerkservice een compleet assortiment in masthoogwerkers. Voor elke klus kun je bij ons terecht voor de juiste machine.

Hoogwerker - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Deskundig advies nodig?

Twijfel je welke autohoogwerker het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen welke autohoogwerker het beste aansluit bij jouw wensen. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op, zodat je precies weet waar je aan toe bent voor je aan de werkzaamheden begint. Dankzij een landelijke dekking, onze ruime voorraad hoogwerkers en een flexibele planning kun je bij Hoogwerkservice natuurlijk ook terecht voor spoedklussen voor het huren van een masthoogwerker.