Hoogwerker huren regio Nijmegen

Als glazenwasser, bouwvakker, staalbouwer of schilder heb je vast vaak werk te realiseren op hoogte. Dan is het een uitkomst als je gebruik kunt maken van een hoogwerker. Door een hoogwerker te huren hoef je als bedrijf zelf geen grote machines te kopen en heb je gemak van de service die bij het huren hoort.

Bij Hoogwerkservice kun je terecht voor allerlei soorten hoogwerkers in regio Nijmegen. Je huurt net zo gemakkelijk een spinhoogwerker als een telescoophoogwerker. Ook als er een ingewikkeldere klus uitgevoerd dient te worden kunnen wij je helpen door de juiste machine te leveren. Bijvoorbeeld als je, om over obstakels heen te kunnen reiken, een kniktelescoophoogwerker nodig hebt. Of een glaslift om glas te kunnen plaatsen.

Je kunt ervoor kiezen om het materieel dat je huurt zelf bij ons op te halen. Natuurlijk kunnen wij er dankzij onze eigen transportservice ook voor zorgen dat het op tijd op de locatie wordt afgeleverd. Met een autohoogwerker of aanhangerhoogwerker kun je zelf van de ene naar de andere locatie rijden.

Hoogwerkservice is een specialist in het efficiënt en volledig verhuren van machines voor werken op hoogte door middel van een snelle en praktische verhuurservice.


Denk om de veiligheid bij werkzaamheden op hoogte

Veiligheid is voor Hoogwerkservice een belangrijke term. Het is voor iedereen die op hoogte werkt met een kraan of hoogwerker belangrijk om goed op de veiligheid te letten. Het is verstandig om een opleiding te volgen voor het omgaan met machines waarmee je op hoogte kunt werken.

Werkgevers hebben een grote verantwoordelijkheid om hun personeel veilig te laten werken. Het is daarom belangrijk dat medewerkers voldoende zijn opgeleid om zo goed met de machines om te kunnen gaan. Een hoogwerker certificaat laat zien dat het personeel deskundig is en instructie heeft gehad om de machine te bedienen.

Wij bieden de mogelijkheid om een hoogwerker opleiding te volgen. Door deze cursus te volgen beperk je onnodige valincidenten doordat de gebruiker van de machine op de hoogte is van de gevaren. Er zijn nog diverse andere cursussen te volgen, bijvoorbeeld een minihijskraan opleiding.

Neem contact op met Hoogwerkservice voor het complete aanbod van trainingen. Wij helpen je graag met onze verhuurservice en denken mee waar kan.

Gevarieerd assortiment

Ons assortiment is breed en geschikt voor het werken in allerlei omgevingen. Bijvoorbeeld voor bouwplaatsen of voor magazijnen. Op een bouwplaats komt het vaak voor dat er een hoogwerker of verreiker nodig is om op hoogte te kunnen werken. Moet er bijvoorbeeld een stelling worden opgebouwd in een magazijn, dan biedt een hoogwerker ook uitkomst.

Ook bouwvakkers en schilders hebben te maken met hoogte als er werkzaamheden verricht dienen te worden aan hoge gebouwen. Er zijn dan ook veel bouwbedrijven die regelmatig contact met ons opnemen voor het huren van een steiger, hangbrug of bouwlift. Of je nu staalbouwer of glaszetter bent; voor iedere beroepsgroep heeft Hoogwerkservice de juiste oplossing beschikbaar. 

Hoogwerker huren Nijmegen - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Je huurt bij ons gemakkelijk een hoogwerker in de regio Nijmegen

Het is ideaal om materieel in je eigen omgeving te huren of in de buurt van de locatie waar de klus moet worden geklaard. Hoogwerkservice is voor veel diverse bedrijven een vertrouwd verhuurbedrijf in eigen buurt.

Omdat wij twee vestigingen hebben, in Schelluinen en Buren, kunnen wij een grote omgeving bedienen. Ook in de regio Nijmegen leveren we vaak materieel. Bijvoorbeeld van Beuningen tot Wijchen en van Malden tot Ubbergen. Heb jij een klus op hoog niveau in Oosterhout of in Berg en Dal? Ook dan is Hoogwerkservice je graag van dienst. Dat geldt ook voor projecten in Blankenberg en Valenberg net als in Weurt of in Wezel en Wercheren en Ooij. Onze regionale reikwijdte reikt ver en dus ook tot Cuijk en Elst en rond de Waal en de Maas.

Direct deskundig advies

Welke hoogwerker je het best kunt huren voor jouw klus? Bel ons gerust op 088 - 5000 600 of neem contact op via de live chat. We doen ons best om je altijd te helpen. Vanaf 07:00 uur kun je bij ons terecht. Je kunt het gehuurde materieel zelf bij ons ophalen of door ons op locatie laten afleveren. Haal je het zelf op? Dan ben je binnen tien minuten alweer onderweg. Zo kun je snel aan de slag.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wanneer gebruik ik een harnas in een hoogwerker?
Wij volgen als het gaat om het harnasgebruik het standpunt van IPAF op. Kort gezegd komt dat op het volgende neer. Een harnas gebruik je bij het werken in een hoogwerker met een arm of giek. Wij noemen dit de kniktelescoop- of telescoophoogwerker. Maar dit geldt ook voor de spinhoogwerker en de masthoogwerker. Dit omdat er bij dit type machines gevaar ontstaat om tijdens het werken uit de bak geslingerd te worden. Lees meer in onze blog over dit onderwerp