Hoogwerker huren regio Roosendaal

Wanneer je werkzaamheden op hoogte te doen hebt, is het een uitkomst om een hoogwerker te huren. Zo hoef je als bedrijf zelf geen hoogwerker te kopen. Hoogwerkservice verhuurt allerlei soorten hoogwerkers. Je huurt net zo gemakkelijk een masthoogwerker als een telescoophoogwerker.

Ook voor ingewikkeldere projecten op hoogte kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld als je voor het zetten van glas een glaslift nodig hebt, of een verreiker voor het verplaatsen van zware materialen op de bouw.

Wanneer je materieel huurt, kun je dit zelf vervoeren of wij bezorgen het op de aangegeven locatie. Met een autohoogwerker of aanhangerhoogwerker kun je zelf van de ene naar de andere plaats rijden. Hoogwerkservice is een specialist in het verhuren van hoogwerkers, liften en kranen met een snelle en praktische verhuurservice.

Let op veiligheid bij werkzaamheden op hoogte

Het is belangrijk om op de veiligheid te letten wanneer je op hoogte gaat werken. Een opleiding in het omgaan met hoogwerkers voor het werken op hoogte is zeker aan te raden. Hoogwerkservice biedt diverse opleidingen aan, zoals een training voor het veilig werken met een hoogwerker. Door een opleiding te volgen beperk je onnodige valincidenten. Je kunt allerlei cursussen volgen. Neem gerust contact op met Hoogwerkservice voor het specifieke aanbod van de trainingen.

Als werkgever heb je een grote verantwoordelijkheid om personeel veilig te laten werken. Voor de veiligheid is het van belang dat de medewerkers weten hoe ze de machines moeten bedienen en wat de gevaren zijn. Een hoogwerker certificaat laat zien dat het personeel voldoende opgeleid is. Hoogwerkservice heeft veiligheid erg hoog staan. Wij helpen je graag onze brede verhuurservice. We adviseren je waar we kunnen. 

Gevarieerd assortiment

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende machines. Daardoor kunnen wij een uitkomst bieden voor het uitvoeren van klussen in allerlei industriële omgevingen.

Bijvoorbeeld voor bedrijfshallen of voor bouwplaatsen. In een bedrijfshal in bijvoorbeeld een hoogwerker of minihijskraan een uitkomst. Schilders kunnen vaak niet zonder een goede rolsteiger om schilderwerk te kunnen doen. Wanneer je als glaszetter glas wilt plaatsen is een glaszuiger of glaslift onmisbaar. Ook aannemers op de bouw huren regelmatig een steiger, hangbrug of bouwlift bij ons.

Of je nu glazenwasser of dakdekker bent: Hoogwerkservice heeft voor iedere beroepsgroep geschikte machines beschikbaar voor de verhuur. 

Hoogwerker huren Roosendaal - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Hoogwerker huren in de regio Roosendaal

Je huurt een hoogwerker natuurlijk het liefst in je eigen omgeving of in de buurt van de locatie waar je wilt gaan werken. Hoogwerkservice is voor veel ondernemers een vertrouwd verhuuradres in de eigen buurt. Wij hebben het voordeel dat we op twee locaties gevestigd zijn. Vanuit onze vestigingen in Schelluinen en Buren kunnen wij hoogwerkers leveren in de wijde omtrek. Ook in de regio Roosendaal leveren we hoogwerkers. Bijvoorbeeld van Heerle tot Hoeven en van Oud Gastel tot Essen.

Wil je een hoogwerker huren in Wouw of in Kruisland? Dan helpt Hoogwerkservice je graag. Dat geldt ook voor projecten in Rucphen en Sprundel net als in Kuivezand of in Oudenbosch en Nederheide of Schijf. Onze regionale bereik is groot, dus ook tot Bergen op Zoom en Breda en rond het Markvlietkanaal.

Direct deskundig advies

Ook voor advies van een expert kun je altijd contact opnemen met Hoogwerkservice. Bel ons gerust op 088 - 5000 600 of chat met ons via onze website. De hoogwerkers zijn altijd al vroeg beschikbaar. ‘s Ochtends vanaf 07:00 uur staan we voor je klaar.

Je kunt het gehuurde zelf ophalen bij een van onze vestigingen met eigen transport, maar wij kunnen het ook op locatie afleveren. Haal je een minihijskraan, glaslift of hoogwerker zelf bij ons op? Dan ben je binnen tien minuten alweer onderweg. Dat is snel geregeld!