Hoogwerker huren regio Rotterdam

Ben je een glazenwasser, schilder, timmerman of elektricien? Dan heb je vast regelmatig werk op hoogte te doen. Het huren van een hoogwerker is dan een uitkomst. Zo hoef je zelf geen grote machines te kopen en heb je gemak van de service die bij het huren hoort. Bij Hoogwerkservice kun je terecht om allerlei soorten hoogwerkers te huren.

Je huurt net zo gemakkelijk een spinhoogwerker als een kniktelescoophoogwerker. Ook als je een uitdagende klus gaat doen adviseren wij je juist over de juiste machine. Bijvoorbeeld als je voor werk in een kerk een spinhoogwerker nodig hebt, of een glaslift voor het plaatsen van glas.

Het materieel dat je huurt kun je zelf komen ophalen of wij leveren het op tijd op de locatie. Met een autohoogwerker of aanhangerhoogwerker kun je zelf van de ene naar de andere plaats rijden. Hoogwerkservice is een specialist in het efficiënt en volledig verhuren van machines voor werken op hoogte. Door middel van een snelle en praktische verhuurservice kunnen wij onze klanten helpen.

Denk om de veiligheid bij werkzaamheden op hoogte

Veiligheid heeft Hoogwerkservice hoog in het vaandel staan. Bij het werken op hoogte is met een kraan of hoogwerker is het belangrijk om goed op de veiligheid te letten. Het is verstandig om een opleiding te volgen voor het omgaan met hoogwerkers of hijskranen.

Werkgevers zijn er verantwoordelijk voor om hun personeel veilig te laten werken. Daarom is het belangrijk dat medewerkers de kennis van zaken hebben. Een hoogwerker certificaat laat zien dat het personeel deskundig is en instructie heeft gehad om de machine te bedienen. Hoogwerkservice biedt de mogelijkheid om een hoogwerker opleiding te volgen. Door deze hebben een preventief effect omdat onnodige valincidenten voorkomen worden. 

Naast een hoogwerker training zijn er nog diverse andere cursussen te volgen. Neem contact op met Hoogwerkservice voor het specifieke aanbod van trainingen. Wij helpen je graag met onze verhuurservice en adviseren waar we kunnen. 

Gevarieerd assortiment

Hoogwerkservice heeft een groot en breed assortiment. Zo kunnen wij voor iedere situatie een geschikte machine leveren. Bijvoorbeeld voor bouwplaatsen of voor kerken. Op een bouwplaats is er vaak behoefte aan een hoogwerker of verreiker om spullen te verplaatsen. Moet er bijvoorbeeld een lamp worden vervangen of onderhoud gedaan worden in een kerk, dan is een steiger of compacte hoogwerker een must.

Ook bouwvakkers en metselaars hebben te maken met het werken op hoog niveau om werkzaamheden aan gebouwen uit te voeren. Veel bouwbedrijven huren al jaren regelmatig een steiger, hangbrug of bouwlift. Of je nu schilder of elektricien bent: voor iedere beroepsgroep heeft Hoogwerkservice een geschikte machine beschikbaar.

Hoogwerker huren Rotterdam - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Je huurt bij ons gemakkelijk in de regio Rotterdam

Het is altijd handig om materieel in je eigen omgeving te huren, of in de buurt van de locatie waar je aan het werk gaat. Hoogwerkservice is voor veel bedrijven een vertrouwde verhuurpartij in de eigen buurt. Bovendien bieden wij het voordeel dat we op twee locaties gevestigd zijn. Vanuit Schelluinen en Buren bedienen wij een grote omgeving. Ook in de regio Rotterdam leveren we vaak materieel. Bijvoorbeeld van Vlaardingen tot Ridderkerk en van Rhoon tot Capelle aan den IJssel.

Heb jij een klus op hoog niveau in Barendrecht of Heinenoord? Ook dan is Hoogwerkservice je graag van dienst. Dat geldt ook voor materieelverhuur voor projecten in Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk net als in Alblasserdam en in Krimpen aan de Lek. Onze regionale reikwijdte reikt ver en dus ook tot Spijkenisse en Gouda en rond de Maas.

Direct deskundig advies

Twijfel je welke machine het meest geschikt is voor jouw klus? Bel ons gerust op 088 - 5000 600 of neem contact op via de live chat. We staan altijd klaar om je te helpen. In de ochtend vanaf 07:00 uur kun je bij ons terecht.

Je kunt het gehuurde materieel zelf bij ons ophalen of door ons op locatie laten bezorgen. Haal je bijvoorbeeld een glaslift, minihijskraan of hoogwerker zelf op? Binnen tien minuten ben je alweer onderweg. Zo ben je snel weer onderweg.