Hoogwerker huren regio Utrecht

Een hoogwerker huren voor werken op hoogte is voor uiteenlopende ondernemingen en allerlei klussen een oplossing. Zo hoef je als bedrijf zelf geen groot materiaal aan te schaffen wanneer je een hoogwerker nodig hebt.

Hoogwerkservice biedt allerlei soorten hoogwerkers in de regio Utrecht aan. Je huurt net zo gemakkelijk een minihijskraan als een spinhoogwerker. Ook voor meer uitgebreide projecten is het huren van materieel bij ons mogelijk. Bijvoorbeeld als je voor het zetten van glas een glaszuiger nodig hebt of een heftruck voor het verplaatsen van zware materialen.

Gehuurd materieel kun je met je eigen transport vervoeren of wij bezorgen het op locatie. Met een autohoogwerker of aanhangerhoogwerker kun je zelf van de ene naar de andere locatie rijden.

Hoogwerkservice is een specialist in het efficiënt en volledig ontzorgen bij het werken op hoogte. Wij zijn jouw snelle en praktische verhuurservice.

Denk aan de veiligheid bij werkzaamheden op hoogte

Het is voor elke ondernemer en medewerker belangrijk om de veiligheid in acht te nemen bij het werken op hoog niveau. Een opleiding in het omgaan met machines voor het werken op hoogte biedt uitkomst.

Zo bestaat er een mogelijkheid om een hoogwerker opleiding te volgen. Het volgen van een cursus beperkt onnodige valincidenten en heeft een preventieve werking. Er zijn diverse cursussen te volgen. Het is altijd mogelijk om contact op te nemen met Hoogwerkservice voor het specifieke aanbod van trainingen.

Werkgevers hebben een grote verantwoordelijkheid om personeel veilig te laten werken. Daarom is het belangrijk dat medewerkers de kennis hebben om met materiaal om te gaan. Een hoogwerker certificaat laat zien dat het personeel deskundig is en opgeleid om de machine te bedienen. Hoogwerkservice heeft veiligheid hoog in het vaandel staan.

Wij helpen je graag met onze verhuurservice en ontzorgen je waar we kunnen.

Gevarieerd assortiment

Ons assortiment is gevarieerd en geschikt voor allerlei industriële omgevingen. Bijvoorbeeld voor scheepswerven of voor bouwplaatsen. Op een scheepswerf spreekt het voor zich dat er hoog materieel nodig is om klussen uit te voeren. Dat is ook het geval als het om schilders gaat die een rolsteiger nodig hebben om op hoogte te werken.

Aannemers hebben eveneens te maken met het werken op hoog niveau om werkzaamheden aan gebouwen te verrichten. Er zijn dan ook veel aannemers die bij ons eerder een steiger, hangbrug of bouwlift gehuurd hebben. Of je nu reclamemaker of hovenier bent; voor iedere beroepsgroep is geschikt materieel beschikbaar in ons assortiment.

Hoogwerker huren Utrecht - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Je huurt bij ons gemakkelijk een hoogwerker in de regio Utrecht

Het is altijd handig om materieel in je eigen omgeving te huren, of in de buurt van de locatie waar de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Hoogwerkservice is voor veel bedrijven een vertrouwde verhuurpartij in eigen buurt. Bovendien bieden wij het voordeel dat we op twee locaties gevestigd zijn. Vanuit Schelluinen en Buren bedienen wij een grote omgeving, ook in de regio Utrecht leveren we vaak materieel. Bijvoorbeeld van De Meern tot Breukelen en van Vleuten tot Maarssen.

Heb jij een klus op hoog niveau in Groenekan of in De Bilt? Ook dan is Hoogwerkservice je graag van dienst. Dat geldt ook voor materieelverhuur voor projecten in Bunnik en Doorn net als in Nieuwegein of in IJsselstein en Harmelen of Zeist. Onze regionale reikwijdte reikt ver en dus ook tot Woerden en Hilversum en rond het Amsterdam-Rijnkanaal.

Direct deskundig advies

Het is altijd mogelijk om direct advies te vragen aan Hoogwerkservice. Bel ons op 088 - 5000 600 of neem contact op via de live chat. Ons materieel is vroeg beschikbaar. Vanaf 07:00 uur staan we voor je paraat.

Naar eigen voorkeur is het gehuurde op te halen bij een van onze vestigingen met eigen transport of op locatie af te leveren. Haal je het materieel zelf op, zoals een minihijskraan, heftruck of hoogwerker? Binnen tien minuten ben je alweer onderweg. Zo verlies je geen tijd. Een hoogwerker huren doe je gemakkelijk bij Hoogwerkservice.