Hoogwerker huren regio Veenendaal

Of je nu schilder, glaszetter, timmerman of staalbouwer bent, je hebt vast vaak werk uit te voeren op hoogte. Een hoogwerker huren is dan een uitstekende oplossing. Zo hoef je als bedrijf zelf geen grote machines aan te schaffen.

Bij Hoogwerkservice kun je terecht voor verschillende soorten hoogwerkers in de regio Veenendaal. Je huurt net zo gemakkelijk een spinhoogwerker als een schaarhoogwerker. Ook voor ingewikkeldere projecten ben je bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld als je voor het plaatsen van glas een glaszuiger nodig hebt of een heftruck voor het verplaatsen van zware materialen.

Gehuurd materieel kun je zelf ophalen en terugbrengen of wij verzorgen het transport naar de locatie. Met een autohoogwerker of aanhangerhoogwerker kun je zelf van de ene naar de andere locatie rijden. Ook een kleine glaslift kun je prima met een eigen bus vervoeren.

Hoogwerkservice is een specialist in het efficiënt en volledig verhuren van machines voor werken op hoogte.

Denk om de veiligheid bij werkzaamheden op hoogte

Veiligheid staat bij Hoogwerkservice bovenaan. Het is voor iedereen die met een kraan of hoogwerker werkt belangrijk om de veiligheid in acht te nemen. Het is verstandig om een opleiding te volgen voor het omgaan met machines die op hoogte werken mogelijk maken.

Werkgevers hebben een grote verantwoordelijkheid om personeel op een veilige manier te laten werken. Daarom is het belangrijk dat medewerkers de kennis hebben om met de machines om te kunnen gaan. Een hoogwerker certificaat laat zien dat het personeel deskundig is en opgeleid om de machine te bedienen. Bij ons is het mogelijk om een hoogwerker opleiding te volgen. Door deze cursus te volgen beperk je incidenten, het heeft dus een preventieve werking.

Naast een hoogwerker training zijn er nog diverse andere cursussen te volgen. Neem gerust contact op met Hoogwerkservice voor het specifieke aanbod van trainingen. Wij helpen je graag met onze verhuurservice en denken mee waar kan. 

Gevarieerd assortiment

Ons assortiment is gevarieerd en geschikt voor allerlei industriële omgevingen. Bijvoorbeeld voor scheepswerven of voor bedrijfshallen. Het spreekt voor zich dat er op een scheepswerf hoog materieel nodig is om klussen uit te voeren. Moet er bijvoorbeeld een dak gerepareerd worden in een bedrijfshal, dan heb je ook een hoogwerker nodig.

Daarnaast hebben aannemers ook te maken met het werken op hoogte om zo werkzaamheden aan gebouwen te verrichten. Er zijn dan ook veel aannemers die regelmatig bij ons aankloppen om een steiger, hangbrug of bouwlift te huren. Of je nu timmerman of hovenier bent: voor iedere beroepsgroep heeft Hoogwerkservice de juiste machine in het assortiment. 

Hoogwerker huren Veenendaal - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Je huurt bij ons gemakkelijk een hoogwerker in de regio Veenendaal

Het is altijd handig om materieel in de buurt te huren of vlakbij de locatie waar de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Hoogwerkservice is voor veel bedrijven een vertrouwde verhuurpartij in eigen omgeving. Wij bieden het voordeel dat we op twee locaties gevestigd zijn. Vanuit Schelluinen en Buren kunnen wij gemakkelijk in veel plaatsen leveren, ook in de regio Veenendaal verhuren we vaak materieel. Bijvoorbeeld van Ede tot Rhenen en van Wageningen tot Scherpenzeel.

Heb jij een klus op hoog niveau in Achterberg of Ederveen? Ook dan is Hoogwerkservice je graag van dienst. Dat geldt ook voor materieelverhuur voor projecten in Elst en Renswoude net als in Bennekom of in Amerongen en Leersum of Leeuwen. Onze regionale reikwijdte reikt ver en dus ook tot Barneveld en Woudenberg en rond de Nederrijn.

Direct deskundig advies

Weet je niet welke hoogwerker je het best kunt huren? Bel ons op 088 - 5000 600 of neem contact op via de live chat. Ook in alle vroegte kun je op ons rekenen, vanaf 07:00 uur staan we voor je klaar.

Je kunt het gehuurde zelf ophalen bij een van onze vestigingen met eigen transport of door ons op locatie laten afeveren. Haal je het zelf op? Binnen tien minuten ben je alweer onderweg. Zo kun je snel aan de slag.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wanneer gebruik ik een harnas in een hoogwerker?
Wij volgen als het gaat om het harnasgebruik het standpunt van IPAF op. Kort gezegd komt dat op het volgende neer. Een harnas gebruik je bij het werken in een hoogwerker met een arm of giek. Wij noemen dit de kniktelescoop- of telescoophoogwerker. Maar dit geldt ook voor de spinhoogwerker en de masthoogwerker. Dit omdat er bij dit type machines gevaar ontstaat om tijdens het werken uit de bak geslingerd te worden. Lees meer in onze blog over dit onderwerp