Vink Steigerbouw Culemborg doet schilderwerk in Breda

Momenteel is Vink Steigerbouw Culemborg aan het werk in Breda. Een 38 meter hoge flat aan de Weilustlaan wordt in een nieuw jasje gehesen. De oude verflaag wordt verwijderd en er wordt een nieuwe sierpleister aangebracht. Verder wordt er opnieuw gesausd. De uitdaging is om de klus soepel te laten verlopen op goede en veilig werkbare steiger. Om deze uitdagende klus uit te kunnen voeren worden liften ingehuurd bij Hoogwerkservice.

Vink Steigerbouw Culemborg
Play video

Liften voor personen en goederen gehuurd

Om met personen naar boven te kunnen, worden liften ingezet die zowel goederen als personen kunnen vervoeren. Ervaren montagemedewerkers van Hoogwerkservice hebben de liften gemonteerd en zij zullen de liften ook weer gaan demonteren als de klus klaar is. Tussentijds worden de liften nog meerdere keren verplaatst om de hele flat onder handen te kunnen nemen.

Het type lift dat Vink Steigerbouw Culemborg heeft gebruikt is een personen-/ goederenlift 500 Z/ZP. Deze lift heeft een capaciteit van 500 kg. en kan 3 personen vervoeren. De lift is op te stellen tegen gebouwen, steigers en in liftschachten. Om optimale veiligheid te garanderen worden personen-/ goederenliften altijd gekeurd als ze gemonteerd zijn op locatie. Alle liften van Hoogwerkservice voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en ze worden uiteraard periodiek gekeurd en onderhouden.

Samenwerking met Hoogwerkservice

Vink Steigerbouw Culemborg en Hoogwerkservice hebben al jarenlang een goede samenwerking. ‘De contacten onderling zijn goed en er wordt goed materieel geleverd en gemonteerd. We zijn blij met de flexibiliteit van Hoogwerkservice!’, aldus Vink. Dat is waar we het graag voor doen!