Bouwkraan huren bij Hoogwerkservice

Voor de verhuur van een bouwkraan of een hoogwerker hoef je maar één naam te onthouden: Hoogwerkservice. Hoogwerkservice is al sinds jaar en dag dé specialist als het gaat om de verhuur van hoogwerkers, liften, hefsteigers, bouwkranen, minihijskranen, heftrucks en allerlei andere zware materialen. Je kunt bij ons terecht voor goed advies, een uitstekende service en natuurlijk een aantrekkelijke verhuurprijs. Als het gaat om bouwkranen, dan bieden we jou graag een mogelijkheid die flexibel, efficiënt én kostenbesparend is.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Bouwkraan - Mundosteigers
Bouwkraan - Nederveen Opleidingen en Trainingen
Bouwkraan - Van Noordenne Groep
Bouwkraan - Schildersbedrijf Rietveld

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)

Altijd een geschikte bouwkraan huren

Hoogwerkservice beschikt over een ruim assortiment bouwkranen. Je kunt bij ons terecht voor aluminium kranen en voor snelmontagekranen. De aluminium kranen hebben een maximale hijscapaciteit van 1.600 kilo en worden aangedreven door een dieselmotor. De snelmontagekranen zijn beschikbaar met een maximale capaciteit van 4.000 kilo en worden aangedreven door een elektromotor of een aggregaat. De vlucht van de verschillende bouwkranen verschilt per model en varieert tussen de 19 en 31 meter.

Bouwkraan huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Deskundig advies nodig?

Weet je niet zeker welke bouwkraan het meest geschikt is voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen welk materieel het beste aansluit bij jouw behoefte. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. En heb je te maken met een spoedklus? Ook dat is bij Hoogwerkservice geen probleem. Wij bieden een landelijke dekking en kunnen dankzij onze grote voorraad altijd snel leveren. Kortom: je kunt voor elk project rekenen op de snelheid, professionaliteit én betrouwbaarheid van Hoogwerkservice.