Glaslift huren

bij Hoogwerkservice

Glas plaatsen is een klus die altijd heel secuur moet worden uitgevoerd. Als professionele glaszetter weet je natuurlijk hoe belangrijk het is dat de druk goed verdeeld wordt tijdens het plaatsen van glas. Zeker wanneer je groot en zwaar glas moet plaatsen, is het gebruik van een glaslift geen overbodige luxe. Met de juiste machine til je het glas moeiteloos op de gewenste hoogte. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar verkleint ook het risico op schade aanzienlijk. Ook bij lichtere werkzaamheden met glas kan een hulpmiddel onmisbaar zijn. Bij Hoogwerkservice kun je de juiste glaslift huren voor jouw werk.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Glaslift - Bouwbedrijf Visser
Glaslift - Blokland Bouwpartners
Glaslift - Wijnveen Aluminiumbouw B.V.
Glaslift - FDV Groep

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)

Verhuur op basis van gunstige voorwaarden

Als ZZP'er, schilder of glaszetter is het onhaalbaar om voor iedere specifieke opdracht de benodigde machinerie aan te schaffen. Dankzij de liften van Hoogwerkservice wordt het efficiënt plaatsen van glas mogelijk gemaakt voor een betaalbare prijs. Het gebruik van een glaslift biedt vele voordelen. Wanneer je bijvoorbeeld als schilder een schuifpui moet plaatsen, kun je wel wat ondersteuning gebruiken van een machine. Dankzij onze service en goede instructies construeer je die schuifpui een stuk veiliger. Wist je dat je met onze liften ook heel gemakkelijk en schokvrij kleine correcties kunt uitvoeren?

Glas plaatsen op balkons

Zo heeft bijvoorbeeld onze Smartlift SL780 Outdoor Giant een hefcapaciteit van 850 kg en een hefhoogte van 4,60 meter. Daarmee wordt het plaatsen van groot en zwaar glas soepel volbracht. Je kunt deze lift zelf vervoeren en uiteraard krijg je van ons een goede instructie over de bediening. Heb je een machine nodig om glas te plaatsen op balkons, om panelen te monteren, of om op een veilige manier glas te hijsen? Bij ons kun je een glaslift huren om de klus mee te klaren. We hebben liften om zowel binnen als buiten te gebruiken.

Glaslift huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Een glasrobot huren en efficiënt aan de slag

Heb je een bouwproject waarbij glas plaatsen in kleine ruimtes op de planning staat? Dan adviseren wij je om een handige glasrobot te huren. Daarmee kom je in ruimtes die moeilijk bereikbaar zijn. Wanneer je als vakspecialist in de bouw de beste kwaliteit wilt bieden aan jouw klanten, dan komt onze snelle levering goed van pas. Vind je het belangrijk om glas te hijsen op een verantwoorde manier? Profiteer van onze service en jarenlange praktijkervaring met verhuur van machines.

Hoogwerkservice biedt kwaliteit én een snelle levering

Als glas plaatsen een echte uitdaging is, neem dan contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvend advies. Bekijk ons uitgebreide assortiment en ontdek welke lift jij kunt huren om die renovatieklus vakkundig aan te pakken. Wij staan altijd garant voor kwaliteit, optimale service en een snelle levering. Wil je vooraf weten wat de kosten zijn? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor een gratis werkopname om een glaslift te huren via nummer 088 - 5000 600.