Glaslift huren

bij Hoogwerkservice

Glas plaatsen is een klus die altijd heel secuur moet worden uitgevoerd. Als professionele glaszetter weet je natuurlijk hoe belangrijk het is dat de druk goed verdeeld wordt tijdens het plaatsen van glas. Zeker wanneer je groot en zwaar glas moet plaatsen, is het gebruik van een glaslift geen overbodige luxe. Met de juiste machine til je het glas moeiteloos op de gewenste hoogte. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar verkleint ook het risico op schade aanzienlijk. Ook bij lichtere werkzaamheden met glas kan een hulpmiddel onmisbaar zijn. Bij Hoogwerkservice kun je de juiste glaslift huren voor jouw werk.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Glaslift - Nederveen Opleidingen en Trainingen
Glaslift - Van Vliet
Glaslift - Koppelaar Reclame
Glaslift - Van Berchum Zonweringen

Veelgestelde vragen

Prijs en levering
Kan ik ook langer huren dan afgesproken?

Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.

Hoe lang is een huurweek?

In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.

Waar betaal ik verzekeringskosten voor?

De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.

Kan ik een glaslift ook zelf vervoeren?

Al onze glasliften zijn zelf te vervoeren op een geschikte aanhanger. U kunt er voor kiezen om de aanhanger er bij te huren. Deze wordt dan geladen klaar gezet op onze vestiging.

Product informatie
Hoe werkt een glaslift?

Met een glaslift kunt u de ruit aanzuigen en oppakken, om vervolgens te transporteren naar bijvoorbeeld het kozijn waar deze in moet. Daarna kunt u de ruit direct en nauwkeurig in het kozijn plaatsen.

Hoe secuur is er te werken met een glaslift?

Het bewegen van de arm gaat in een vertraagt tempo. Hierdoor zijn de ruiten op de millimeter nauwkeurig te plaatsen.

Kan ik ook andere materialen oppakken met een glaslift?

Ja, er kunnen met een glaslift ook panelen, deuren en ander plaatmateriaal geplaatst worden. Ook zijn er verschillende accessoires te monteren, zoals een hijshaak of een ander type zuigerpad, bijvoorbeeld voor gebogen glas. Vraag bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Wat is de kleinste elektrische glaslift?

De kleinste elektrische glaslift is de SL208. Deze glaslift heeft een breedte van 72 cm en een lengte van 1,65 meter. Dit onderstel is compact en maakt het manoeuvreren in kleine ruimtes gemakkelijker. Ook kan deze glaslift in vrijwel elke lift vervoerd worden.

Veiligheid
Service en onderhoud
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?

Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.

Hoe lang kan ik werken met een volle accu?

Is helemaal afhankelijk van het gebruik van de machine. Ook de (weer)omstandigheden spelen mee. De elektrische machines worden afgeleverd met volle accu’s.

Verhuur op basis van gunstige voorwaarden

Als ZZP'er, schilder of glaszetter is het onhaalbaar om voor iedere specifieke opdracht de benodigde machinerie aan te schaffen. Dankzij de liften van Hoogwerkservice wordt het efficiënt plaatsen van glas mogelijk gemaakt voor een betaalbare prijs. Het gebruik van een glaslift biedt vele voordelen. Wanneer je bijvoorbeeld als schilder een schuifpui moet plaatsen, kun je wel wat ondersteuning gebruiken van een machine. Dankzij onze service en goede instructies construeer je die schuifpui een stuk veiliger. Wist je dat je met onze liften ook heel gemakkelijk en schokvrij kleine correcties kunt uitvoeren?

Glas plaatsen op balkons

Zo heeft bijvoorbeeld onze Smartlift SL780 Outdoor Giant een hefcapaciteit van 850 kg en een hefhoogte van 4,60 meter. Daarmee wordt het plaatsen van groot en zwaar glas soepel volbracht. Je kunt deze lift zelf vervoeren en uiteraard krijg je van ons een goede instructie over de bediening. Heb je een machine nodig om glas te plaatsen op balkons, om panelen te monteren, of om op een veilige manier glas te hijsen? Bij ons kun je een glaslift huren om de klus mee te klaren. We hebben liften om zowel binnen als buiten te gebruiken.

Glaslift huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Een glasrobot huren en efficiënt aan de slag

Heb je een bouwproject waarbij glas plaatsen in kleine ruimtes op de planning staat? Dan adviseren wij je om een handige glasrobot te huren. Daarmee kom je in ruimtes die moeilijk bereikbaar zijn. Wanneer je als vakspecialist in de bouw de beste kwaliteit wilt bieden aan jouw klanten, dan komt onze snelle levering goed van pas. Vind je het belangrijk om glas te hijsen op een verantwoorde manier? Profiteer van onze service en jarenlange praktijkervaring met verhuur van machines.

Hoogwerkservice biedt kwaliteit én een snelle levering

Als glas plaatsen een echte uitdaging is, neem dan contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvend advies. Bekijk ons uitgebreide assortiment en ontdek welke lift jij kunt huren om die renovatieklus vakkundig aan te pakken. Wij staan altijd garant voor kwaliteit, optimale service en een snelle levering. Wil je vooraf weten wat de kosten zijn? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor een gratis werkopname om een glaslift te huren via nummer 088 - 5000 600.