Glaszuiger huren bij Hoogwerkservice

Op een veilige manier glas vervoeren? Dat doe je natuurlijk met een glaszuiger van Hoogwerkservice. Hoogwerkservice is hét adres voor het huren van hoogwerkers, glasliften, glaszuigers en alle materialen die het werk op de bouw veiliger, sneller en efficiënter maken. Hoogwerkservice biedt verschillende soorten glaszuigers. Zo verhuren wij bijvoorbeeld de MR 800.4, een krachtige accuzuiger die te gebruiken is voor alle bekende bouwmaterialen. Deze zuiger kan 180 graden kantelen en 360 graden draaien. Het hefvermogen is 800 kilo.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Glaszuiger - Merwestreek Metselwerken B.V.
Glaszuiger - Buyk Constructies B.V.
Glaszuiger - To Build
Glaszuiger - Zonnepanelen Xtra

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)

Welke glaszuiger kies je?

Hoogwerkservice is niet alleen een partner voor de verhuur van hoogwerkers, wij zijn specialist in het faciliteren van uitdagende projecten. Of het nu gaat om een bijzondere toren of een appartementencomplex: wij zorgen ervoor dat je de werkzaamheden altijd veilig kunt uitvoeren door het huren van de juiste hoogwerker. Door de vele mogelijkheden en de kennis die wij door de tijd heen hebben opgebouwd kunnen wij je altijd een passende hoogwerker bieden. We kunnen op basis van uw informatie advies geven, maar we kunnen ook de werklocatie bezoeken. Op die manier weet je zeker dat je precies de hoogwerker krijgt die jij nodig hebt en dat je er veilig en snel mee aan de slag kunt. Al onze hoogwerkers worden goed onderhouden en gekeurd. Ze voldoen altijd aan de laatste wettelijke eisen.

Hoewel de specificaties van al onze glaszuigers op de website bekeken kunnen worden, kunnen we ons voorstellen dat je liever een advies op maat hebt. Daarvoor staan onze medewerkers voor je klaar. Zij weten precies over welke eigenschappen de verschillende glaszuigers beschikken en kunnen je voorzien van goed advies dat helemaal aansluit bij jouw situatie. Neem contact met ons op via 088 – 5000 600 of laat via de website een offerteaanvraag achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Glaszuiger - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Snelle levering van glaszuigers in heel Nederland

Hoogwerkservice heeft een vestiging in Buren en een vestiging in Schelluinen. De dekking van ons bedrijf is echter landelijk. Dankzij ons uitgebreide assortiment en eigen servicedienst kunnen wij het materieel snel en op elke gewenste plek in Nederland afleveren. Meer weten of direct je aanvraag indienen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.