Hangbrug huren

Multifunctioneel inzetbaar

 Staat er een grote schilder- of onderhoudsklus op de planning? Dan kunt u eigenlijk niet zonder een goede hangbrug. Hangbruggen vormen een flexibele oplossing voor werkzaamheden aan bijvoorbeeld een hoog gebouw. Het voordeel van hangbruggen is dat ze ook nog eens heel voordelig te huren zijn via Hoogwerkservice. Hoogwerkservice verhuurt bijvoorbeeld het bekende modulaire systeem van HWS aluminium hangbruggen. Dit systeem heeft een flexibele opbouw en veel toepassingsmogelijkheden. Het voldoet bovendien aan de laatste eisen op het gebied van wetgeving en veiligheid.

Alle benodigde accessoires

Hoogwerkservice verhuurt niet alleen de hangbruggen zelf, maar ook alle benodigde accessoires. Denk bijvoorbeeld aan doorloopbeugels, waarmee alle hoeken van een gebouw toch bereikbaar kunnen worden gemaakt. Ook voor eindbeugels, die belangrijk zijn voor het hefvermogen van de hangbrug, kunt u bij ons terecht.

Het dienstenpakket van Hoogwerkservice gaat verder dan alleen de verhuur van hangbruggen. Desgewenst kunnen wij ook de installatie verzorgen. Hoogwerkservice beschikt over verschillende montage-teams die de door u gewenste hangbruggen op elke gewenste plek kunnen monteren. Wanneer u maar wilt! Snelle en betrouwbare levering is namelijk ook één van de voordelen van het werken met Hoogwerkservice. Meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 088 – 5000 600.

Uitgebreid assortiment

Hoogwerkservice is niet alleen hét adres voor hangbruggen; ook voor diverse vormen van hoogtewerkers kunt u bij ons terecht. Wij verhuren bijvoorbeeld gewone hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hefsteigers, liften, bouwkranen, minihijskranen, autolaadkranen, glasliften, glaszuigers en klimmaterialen. Uiteraard is al het materieel dat door Hoogwerkservice geleverd wordt gekeurd en goed onderhouden. Veiligheid staat voor ons voorop.

Hoogwerkservice levert haar materialen snel in heel Nederland. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of plaats uw bestelling en ervaar binnenkort zelf de voordelen van Hoogwerkservice.

Hangbruggen

TypeMax. lengteCapaciteitDakbalkenBekijk pdfVideo
HWS-2501.00 meter450 kg1 stuks
HWS-45016.00 meter450 kg2 stuksHangbrug
HWS-450 DoubleDeck12.00 metermax. 360 kg2 stuksHangbrug DoubleDeck

Ophangconstructies

ModelMin. lengteMax. lengteMax. oversteekKlembereikBekijk pdfVideo
Verhoogd2.40 meter4.40 meter2.00 metern.v.t.
Verlaagd2.40 meter4.40 meter0.60 metern.v.t.
Klembeugeln.v.t.n.v.t.0.60 meter0.15 – 0.50 meter

Top