Hangbrug huren bij Hoogwerkservice

Staat er een grote schilder- of onderhoudsklus op de planning? Dan kun je eigenlijk niet zonder een goede hangbrug. Hangbruggen vormen een flexibele oplossing voor werkzaamheden aan bijvoorbeeld een hoog gebouw. Het voordeel van hangbruggen is dat ze ook nog eens heel voordelig te huren zijn bij Hoogwerkservice. Hoogwerkservice verhuurt bijvoorbeeld het bekende modulaire systeem van HWS aluminium hangbruggen. Dit systeem heeft een flexibele opbouw en veel toepassingsmogelijkheden. Het voldoet bovendien aan de laatste eisen op het gebied van wetgeving en veiligheid.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Hangbrug - Rollecate
Hangbrug - Arco Metaal
Hangbrug - Van Vliet
Hangbrug - Wemmers Installatiebedrijf

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)

Alle benodigde accessoires

Hoogwerkservice verhuurt niet alleen de hangbruggen zelf, maar ook alle benodigde accessoires. Denk bijvoorbeeld aan doorloopbeugels, waarmee alle hoeken van een gebouw toch bereikbaar kunnen worden gemaakt. Ook voor eindbeugels, die belangrijk zijn voor het hefvermogen van de hangbrug, kun je bij ons terecht.

Het dienstenpakket van Hoogwerkservice gaat verder dan alleen de verhuur van hangbruggen. Desgewenst kunnen wij ook de montage verzorgen. Hoogwerkservice beschikt over verschillende montageteams die de door jou gewenste hangbruggen op elke gewenste plek kunnen monteren. Wanneer je maar wilt! Snelle en betrouwbare levering is namelijk ook één van de voordelen van het werken met Hoogwerkservice. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder.

Hangbrug - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Uitgebreid assortiment hangbruggen

Hoogwerkservice is niet alleen hét adres voor het huren van hangbruggen, ook voor ander materieel voor werken op hoogte kun je bij ons terecht. Wij verhuren bijvoorbeeld ook hoogwerkers, heftrucks, verreikers, hefsteigers, liften, bouwkranen, minihijskranen, glasliften, glaszuigers en klimmaterialen. Uiteraard is al het materieel dat door Hoogwerkservice geleverd wordt gekeurd en goed onderhouden. Veiligheid staat voor ons voorop. Hoogwerkservice levert haar materialen snel in heel Nederland. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan en ervaar binnenkort zelf de voordelen van Hoogwerkservice.