Heftruck huren

Electrisch & Diesel

Heeft u binnen uw bedrijf wel eens te maken met capaciteitsproblemen, seizoenspieken of incidentele werkzaamheden waarbij het handig zou zijn als u de beschikking had over een heftruck? In dat soort situaties is het vaak niet rendabel om een heftruck te kopen. Gelukkig is dat ook niet nodig: bij Hoogwerkservice kunt u namelijk gewoon een heftruck huren. U betaalt de heftruck dan alleen voor de periode dat u deze nodig hebt. Voordelig én heel snel. Bovendien leveren wij ons materieel door heel Nederland.

Altijd de juiste heftruck huren

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat uw klus zo snel mogelijk en helemaal naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Daarom adviseren onze deskundige medewerkers u graag. Dankzij een breed assortiment heftrucks is er altijd wel een exemplaar dat helemaal aansluit bij uw behoeften. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een elektrische heftruck, of juist naar een heftruck die op brandstof rijdt? En wilt u de heftruck binnen of buiten gebruiken?

Daarnaast zijn natuurlijk ook de hefhoogte en doorrijdhoogte van belang. U kunt al onze heftrucks voor kortere of langere termijn huren. Neem contact met ons op via 088 – 5000 600 en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Hoogwerkservice: ook voor verreiker

Biedt een heftruck niet voldoende hoogte voor uw klus? Dan kunt u bij Hoogwerkservice ook een verreiker huren. Verreikers zijn verkrijgbaar in zowel starre als roterende uitvoeringen. Bovendien zijn er voor bepaalde modellen ook hoogwerkerbakken beschikbaar, waardoor de verreiker op verschillende manieren ingezet kan worden. Het is ook mogelijk om de verreiker te huren in combinatie met een machinist of bediener. Een verreiker of heftruck huren of vrijblijvend meer advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Vorkheftrucks (industrie)

TypeUitvoeringHefcapaciteitBekijk pdfVideo
V-25Diesel / LPG2.500 kgHeftruck-diesel-LPG
V-30Diesel / LPG3.000 kgHeftruck-diesel-LPG
V-50Diesel / LPG5.000 kgHeftruck-diesel-LPG
V-70Diesel / LPG7.000 kgHeftruck-diesel-LPG
E-15Electro1.500 kgHeftruck-Elektro
E-25Electro2.500 kgHeftruck-Elektro
E-30Electro3.000 kgHeftruck-Elektro
E-40Electro4.000 kgHeftruck-Elektro

Vorkheftrucks (ruw-terrein)

TypeUitvoeringHefcapaciteitBekijk pdfVideo
BuggieDiesel2.000 kgManitou buggie
Manitou M30-4Diesel3.000 kgMANITOU M30-4
Manitou M50-4Diesel5.000 kgMANITOU M50-4

Kniklader

TypeUitvoeringHefcapaciteitBekijk pdfVideo
V452T X-tra HDDiesel2.800 kgGiant V452T
Video Thumbnail

 


Top