Heftruck huren bij Hoogwerkservice

Een heftruck huren begint eenvoudig bij Hoogwerkservice. Heb je binnen jouw bedrijf wel eens te maken met capaciteitsproblemen, seizoendrukte of incidentele werkzaamheden waarbij het handig zou zijn als je de beschikking zou hebben over een heftruck? In zulke situaties is het vaak niet rendabel om een heftruck te kopen.

Gelukkig is dat ook niet nodig: bij Hoogwerkservice kun je namelijk gewoon een heftruck huren. Je hebt dan plezier van de heftruck in de periode dat het nodig is, daarna kun je hem weer laten ophalen of zelf terugbrengen. Voordelig én heel snel. Bovendien levert Hoogwerkservice het materieel door heel Nederland.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Heftruck - Arco Metaal
Heftruck - Koppelaar Reclame
Heftruck - Pavert Steigerbouw
Heftruck - Zonnepanelen Xtra

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat u als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe ver van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)

Altijd de juiste heftruck huren

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat uw klus zo snel mogelijk en helemaal naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Daarom adviseren onze deskundige medewerkers u graag. Dankzij een breed assortiment heftrucks is er altijd wel een heftruck dat helemaal aansluit bij uw behoeften. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een elektrische heftruck, of juist naar een heftruck die op brandstof rijdt? En wilt u de heftruck binnen of buiten gebruiken? Daarnaast zijn natuurlijk ook de hefhoogte en doorrijdhoogte van belang. Bij Hoogwerkservice vindt u altijd een geschikte heftruck. U kunt al onze heftrucks voor kortere of langere termijn huren. Neem contact met ons op via 088 – 5000 600 en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Heftruck - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Een verreiker als oplossing

Biedt een heftruck niet voldoende hoogte voor uw klus? Dan kunt u bij Hoogwerkservice ook een verreiker huren. Verreikers zijn verkrijgbaar in zowel starre als roterende uitvoeringen. Bovendien zijn er diverse toebehoren beschikbaar, waardoor de verreikers op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Het is ook mogelijk om de verreiker te huren in combinatie met een machinist.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op of laat een offerteaanvraag achter. Wij helpen u graag verder.