Heftruck huren bij Hoogwerkservice

Heb je tijdelijk een extra heftruck nodig? Bijvoorbeeld als transporteur om pieken op te vangen? Of als bouwer om voor een opdracht heftruckwerkzaamheden uit te voeren? Er één huren bij Hoogwerkservice biedt dan uitkomst met de verhuur van heftrucks. Ook als je als industrieel verhuizer op tijdelijke basis een (extra) heftruckmachine nodig hebt. Hoogwerkservice heeft een groot en divers aanbod beschikbaar voor diverse vormen van transport. Bij het huren van een heftruck is het bovendien mogelijk om met het type ondergrond rekening te houden. Zo hebben wij voor iedere heftruckklus de ideale oplossing beschikbaar en kunnen we in je tijdelijke behoefte voorzien, wij bieden de oplossing.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Heftruck - Korteland Reclame
Heftruck - Mavemat
Heftruck - Dijkwaard B.V. Glas & Schilderwerken
Heftruck - Kreukniet Bouw

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)

Welke soorten heftrucks verhuurt Hoogwerkservice?

Voor elk doel is er een oplossing met ons heftruckaanbod van de beste kwaliteit. Bijvoorbeeld als je snel en efficiënt pallets wilt transporteren. Het vervoeren van een pallet of meerdere pallets tegelijk is gemakkelijk handmatig uit te voeren met bijvoorbeeld een palletwagen. Dit is een uitstekend alternatief voor een elektrische heftruck. Het is ook mogelijk om de keuze te maken voor een industrie heftruck. Bijvoorbeeld in de vorm van een vorkheftruck. De capaciteit varieert net als de hefhoogte, zodat je daar als transporteur, industrieel verhuizer of als bouwer gemakkelijk rekening mee houdt. Een ruw terrein vereist een ander type, zoals een ruw terrein heftruck. Hierin bieden wij je zowel de keuze voor een heftruck op rupsbanden als op wielen.

Heftruck - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Gemakkelijk en snel een selectie maken uit het heftruckaanbod

Het is voor jou gemakkelijk om snel tot een keuze te komen. Hoogwerkservice biedt de gelegenheid om op basis van een aantal factoren tot een selectie te komen. Maak bijvoorbeeld een keuze voor de gewenste hefcapaciteit of voor de hefhoogte. Bijvoorbeeld voor een hefcapaciteit tot 2.000 kilogram of voor een hefhoogte van 4 tot 6 meter. Er is bovendien ook nog rekening te houden met de doorrijhoogte. Die is afhankelijk van de uitvoering minimaal 2.50 meter of meer dan 2.50 meter. Heb je een voorkeur voor diesel of elektrisch? Dan selecteer je gewoon je voorkeur, bijvoorbeeld een elektrische heftruck. Bij de verhuur voorzien wij in een goede instructie. Je mag ook altijd vrijblijvend advies vragen. Dat is onderdeel van onze service net als gegarandeerde kwaliteit. Onze jarenlange praktijkervaring maakt het mogelijk om je altijd van het beste advies te voorzien.

Snelle levering en vroeg in de ochtend al beschikbaar

Wij voorzien uitvoerders, bedrijfseigenaren en ZZP-ers in allerlei plaatsen in een goede service met onze heftruckverhuur. Het huren van een heftruck in Gorinchem of huren van een heftruck in Hardinxveld is snel geregeld. Dat geldt ook voor het huren van een heftruck in Sliedrecht. Hoogwerkservice garandeert een snelle levering. Onze deskundige mensen zorgen voor een snelle levering. Wij beschikken daarvoor over een eigen transportservice. Bovendien zijn onze transportvoertuigen dagelijks al vroeg beschikbaar. Het is al mogelijk om vanaf 07.00 uur in de ochtend te komen om de heftruckmachine zelf op te halen. Of uiteraard retour te brengen. Je profiteert ook nog van het voordeel dat je niet lang vooraf hoeft te reserveren. Dat is op korte termijn mogelijk. In overleg is het ook mogelijk langer te huren dan eerder is opgegeven.

Wilt je meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op of laat een offerteaanvraag achter. Wij helpen je graag verder.