Hoogwerker huren bij Hoogwerkservice

Een hoogwerker huren klinkt makkelijker dan het is: elke klus heeft eigen eisen als het gaat om materieel, dus ook als het gaat om hoogwerkers. Het maakt echter niet uit wat voor klus er bij jou op de planning staat: Wij beschikken namelijk over een breed assortiment hoogwerkers en kunnen daarom altijd een passende oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan een schaarhoogwerker, een telescoophoogwerker, een spinhoogwerker, een autohoogwerker of een aanhangerhoogwerker.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Hoogwerker - Rollecate
Hoogwerker - ASW Gevelbouw
Hoogwerker - Gebroeders van der Plas
Hoogwerker - Koppelaar Reclame

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wanneer gebruik ik een harnas in een hoogwerker?
Wij volgen als het gaat om het harnasgebruik het standpunt van IPAF op. Kort gezegd komt dat op het volgende neer. Een harnas gebruik je bij het werken in een hoogwerker met een arm of giek. Wij noemen dit de kniktelescoop- of telescoophoogwerker. Maar dit geldt ook voor de spinhoogwerker en de masthoogwerker. Dit omdat er bij dit type machines gevaar ontstaat om tijdens het werken uit de bak geslingerd te worden. Lees meer in onze blog over dit onderwerp

Welk type hoogwerker huren voor welke klus?

Je hebt als schilder of als glaszetter bijvoorbeeld regelmatig klussen op grote hoogte. Dan is het gemakkelijk om met een schaarhoogwerker omhoog te gaan. Dit type is eveneens geschikt voor gevelbouwers en bouwvakkers in het algemeen. Hoogwerkservice biedt met het brede aanbod voor iedere klus het perfecte hoogwerker type voor de verhuur. Bijvoorbeeld als je een aanhangerhoogwerker nodig hebt of een autohoogwerker.

Een spinhoogwerker is weer ideaal om te gebruiken in kleine ruimten en reikt over obstakels heen. Voor het werken op hoogte op verharde buitenterreinen is een diesel of rups telescoophoogwerker perfect. Weet je niet welk type voor jouw klus het meest geschikt is? Hoogwerkservice geeft je graag advies over de beste keuze. Wij zijn niet voor niets de hoogwerkersverhuurspecialist voor uitvoerders en bedrijfseigenaren die in ons vertrouwen hebben. Alsook voor ZZP-ers in allerlei beroepsgroepen, variërend van hoveniers tot staalbouwers. Wij bieden daarom voor iedere klus op hoogte de perfecte oplossing van de beste kwaliteit.

Gemak met verhuurservice op meerdere locaties

De verhuur is op meerdere locaties beschikbaar. Wil je bijvoorbeeld een hoogwerker huren in Gorinchem of een hoogwerker huren in Hardinxveld? Of heb je er één nodig voor een klus in Sliedrecht of in Dordrecht? Hoogwerkservice biedt een brede dekking met de verhuurservice in verschillende plaatsen. Zo hebben wij een verhuurlocatie in Schelluinen in Zuid-Holland en in Buren in Gelderland.

Heb je in deze omgeving ergens een klus op hoogte? Maak dan gebruik van onze professionele verhuurservice. Kijk maar in het aanbod en selecteer op basis van verschillende criteria het gewenste type. Bijvoorbeeld door de werkhoogte aan te vinken net als de reikwijdte. Zo zijn er nog een aantal eigenschappen aan te geven om het geselecteerde aanbod gepresenteerd te krijgen.

Hoogwerker huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Snelle levering en beste service

Wij weten natuurlijk als geen ander dat er soms haast is bij de uitvoering van werkzaamheden in de bouw. Daarom zorgt Hoogwerkservice standaard voor een snelle levering. Bovendien staat service op nummer 1 bij ons. Daar mag je dan ook op vertrouwen. Bijvoorbeeld als het gaat om professioneel advies, maar ook met betrekking tot de scherpe prijzen. Het gaat overigens om brutoprijzen voor de duidelijkheid. Wij zijn namelijk ook transparant, omdat onduidelijkheden alleen maar vragen oproepen. In aanvulling daarop bieden wij als specialist ook de beste kwaliteit.

Wil je meer weten over onze verhuurservice of direct een hoogwerker huren? Bel ons dan op 088 - 5000 600. Dan zijn wij je snel van dienst. Het is overigens ook altijd mogelijk om een offerte aan te vragen. Wij nemen naar aanleiding van je offerteaanvraag snel contact met je op. Natuurlijk is het ook mogelijk om het aanbod verder te bekijken en direct een model te selecteren. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij hebben ook een live chat beschikbaar om je snel van dienst te zijn om je te helpen bij het huren van een hoogwerker.