Hoogwerker huren bij Hoogwerkservice

Een hoogwerker huren klinkt makkelijker dan het is: elke klus heeft eigen eisen als het gaat om materieel, dus ook als het gaat om hoogwerkers. Of je nu bouwvakker, glazenwasser, schilder, hovenier of glaszetter bent, je hebt vast regelmatig werk te doen op hoogte.

Het maakt niet uit welke klus er bij jou op de planning staat; Hoogwerkservice beschikt over een breed assortiment hoogwerkers waardoor je altijd een passende hoogwerker kunt huren.

Denk bijvoorbeeld aan een schaarhoogwerker, telescoophoogwerker, spinhoogwerker, autohoogwerker of een aanhangerhoogwerker. Uiteraard helpt Hoogwerkservice als verhuurspecialist je graag met het kiezen van het perfecte type hoogwerker voor de verhuur.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Hoogwerker - De Variabele
Hoogwerker - Den Hoed Aannemers
Hoogwerker - Gebroeders van der Plas
Hoogwerker - Koppelaar Reclame

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wanneer gebruik ik een harnas in een hoogwerker?
Wij volgen als het gaat om het harnasgebruik het standpunt van IPAF op. Kort gezegd komt dat op het volgende neer. Een harnas gebruik je bij het werken in een hoogwerker met een arm of giek. Wij noemen dit de kniktelescoop- of telescoophoogwerker. Maar dit geldt ook voor de spinhoogwerker en de masthoogwerker. Dit omdat er bij dit type machines gevaar ontstaat om tijdens het werken uit de bak geslingerd te worden. Lees meer in onze blog over dit onderwerp

Welk type hoogwerker huren voor welke klus?

Voor je een hoogwerker gaat huren is het belangrijk om te weten welke je nodig hebt. Het belangrijkste is natuurlijk de hoogte die de hoogwerker moet kunnen bereiken. Let daarbij op het verschil tussen de werkhoogte en de vloerhoogte. Heb je ook reikwijdte nodig? Kies dan voor een telescoophoogwerker of een kniktelescoophoogwerker, waarmee je over obstakels kunt reiken. Houdt er rekening mee dat de werkhoogte minder wordt wanneer de reikwijdte groter wordt.

Moet er een klus geklaard worden in een kleine ruimte? Dan is de spinhoogwerker een uitkomst. Het lichte gewicht en de kleine afmetingen maken deze hoogwerker uiterst geschikt voor in krappe ruimtes. Meet van tevoren de smalste doorgang waar de hoogwerker doorheen moet, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je binnen aan de slag? Daarvoor heeft Hoogwerkservice een ruim aanbod accu hoogwerkers. Denk bijvoorbeeld aan een schaarhoogwerker of een compacte masthoogwerker. Kies indien gewenst voor een hoogwerker met non-marking wielen die geen zwarte strepen op de vloer achterlaat. Voor werk op buitenterreinen hebben we diesel aangedreven hoogwerkers met ruw-terrein banden of rupsen.

Altijd gratis advies

Weet je niet welk type het meest geschikt is voor jouw klus? Wij denken graag met je mee en stellen vragen zodat je altijd de juiste hoogwerker huurt. Bij levering wordt uitleg gegeven over het gebruiken van de hoogwerker. Ook als je een hoogwerker bij ons komt ophalen, zoals de autohoogwerker of aanhangerhoogwerker die handig achter je auto te vervoeren is, krijg je een korte instructie. Wij bieden voor iedere klus op hoogte de perfecte oplossing van de beste kwaliteit.

Hoogwerker huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Leveren of ophalen

Wil je een hoogwerker huren in Gorinchem of een hoogwerker huren in Hardinxveld? Of heb je een klus in Utrecht, Sliedrecht of in Dordrecht? Hoogwerkservice levert vanuit een verhuurlocatie en Schelluinen (Zuid-Holland) en in Buren (Gelderland) in verschillende plaatsen door heel Nederland en daarbuiten.

Maak je gebruik van onze professionele verhuurservice, dan gaan wij ervoor zorgen dat de hoogwerker op tijd op locatie is. Dankzij onze eigen transportservice zijn we heel flexibel en kunnen we de prijzen laag houden. In spoedgevallen spoed kunnen we vaak dezelfde dag nog leveren. De hoogwerker bij ons ophalen is ook altijd mogelijk. We zorgen dan dat de hoogwerker van tevoren al klaarstaat, zodat de je weer snel door kan.

Hoogwerk-service

Van Hoogwerkservice als VCA-gecertificeerd bedrijf mag je verwachten dat onze hoogwerkers veilig zijn. De hoogwerkers worden goed onderhouden en vooraf aan elke huurperiode gecheckt. Daardoor is de kans op een storing klein. Natuurlijk kan het een keer gebeuren dat de hoogwerker niet goed werkt. Dit proberen we dan eerst telefonisch op te lossen. Als dat niet lukt komt een monteur uit ons eigen serviceteam om de hoogwerker te repareren of desnoods om te wisselen. Dan kan jij weer snel door met je werk, want dat is wat je uiteindelijk wil!

Wil je meer weten over onze verhuurservice of direct een hoogwerker huren? Bel ons dan op 088 - 5000 600 of vraag een offerte aan via onze website. We helpen je graag bij het huren van een hoogwerker.