Spinhoogwerker huren

bij Hoogwerkservice

Hoogwerkservice is hét adres om een spinhoogwerker te huren. Op elk project is er behoefte aan verticaal transport en dus aan een spinhoogwerker. Hoogwerkservice biedt een breed assortiment spinhoogwerkers voor praktisch alle denkbare situaties. Onze spinhoogwerkers zijn makkelijk in gebruik, zeer compact en goed te manoeuvreren. Een spinhoogwerker huren is een goede oplossing voor het uitvoeren van werkzaamheden in beperkte ruimten. Het maakt echter niet uit wat voor klus er bij jou op de planning staat, Hoogwerkservice biedt altijd de hoogwerker die voldoet aan jouw eisen en de daarbij behorende service.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Hoogwerker - Van Vliet
Hoogwerker - Buto Schilderwerken
Hoogwerker - Metaglas
Hoogwerker - Merwestreek Metselwerken B.V.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (lees verder in blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (lees verder in blog)

Werken in kleine ruimtes met onze spinhoogwerker

Bij Hoogwerkservice kun je terecht voor een spinhoogwerker huren die uitstekend toepasbaar is in kleine ruimten. Onze spinhoogwerkers hebben een groot werkbereik door de compacte bouwvorm en hebben toch een grote capaciteit, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn. Door de kniktelescoopmast kunnen deze hoogwerkers over obstakels heen reiken. Met de meeste modellen kun je zonder moeite door een standaard deuropening. Een bijkomend voordeel is dat de spinhoogwerkers een bijzonder laag eigen gewicht hebben waardoor deze hoogwerker op veel vloeren gebruikt kunnen worden. Wij beschikken over een breed assortiment spinhoogwerkers tot een werkhoogte van 15 meter waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen aanbieden.

Spinhoogwerker huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Deskundig advies nodig bij het huren van een spinhoogwerker?

Twijfel je welke spinhoogwerker het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen welke spinhoogwerker het beste aansluit bij jouw wensen. Welke klus je ook te doen hebt, de specialisten van Hoogwerkservice adviseren je graag bij het huren van een spinhoogwerker en komen indien gewenst een werkopname doen.