Telescoophoogwerker huren bij Hoogwerkservice

Een telescoophoogwerker huren klinkt makkelijker dan het is: elke klus heeft eigen eisen als het gaat om materieel, dus ook als het gaat om hoogwerkers. Het maakt echter niet uit wat voor klus er op de planning staat, Hoogwerkservice biedt altijd de hoogwerker die voldoet aan jouw eisen en de daarbij behorende service. Wij beschikken namelijk over een breed assortiment hoogwerkers en we kunnen daarom altijd een passende oplossing bieden.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Hoogwerker - Koppelaar Reclame
Hoogwerker - Zonnepanelen Xtra
Hoogwerker - Van Wijnen
Hoogwerker - ASW Gevelbouw

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (lees verder in blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (lees verder in blog)

Diesel of rups telescoophoogwerker huren

Hoogwerkservice is hét adres voor het voordelig huren van een telescoophoogwerker. Wij beschikken over een assortiment van hoogwerkers die op diesel werken, maar ook voor een telescoophoogwerker op rupsonderstel kun je bij Hoogwerkservice terecht. De diesel aangedreven telescoophoogwerkers kun je gebruiken voor het uitvoeren van werkzaamheden op verharde buitenterreinen. Deze hoogwerkers zijn verkrijgbaar tot een maximale werkhoogte van 57 meter en een maximale reikwijdte van ruim 24 meter.

De telescoophoogwerkers op rupsonderstel zijn geschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden op onverhard, ruw terrein. Door de rupsen en de mogelijkheden in werkhoogte en reikwijdte van deze hoogwerkers kunt u op plaatsen werken die eerder onbereikbaar leken te zijn. Je bent bij Hoogwerkservice voor elke klus aan het juiste adres.

Hoogwerker - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Deskundig advies nodig?

Twijfel je welke telescoophoogwerker het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers kunnen je precies vertellen welke telescoophoogwerker het beste aansluit bij jouw wensen. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op, zodat je precies weet waar je aan toe bent voor je aan de werkzaamheden begint. Dankzij een landelijke dekking, onze ruime voorraad hoogwerkers en een flexibele planning kun je bij Hoogwerkservice natuurlijk ook terecht voor spoedklussen voor het huren van een telescoophoogwerker.