Klimmateriaal huren bij Hoogwerkservice

Tijdens veel bouw- en renovatieprojecten moet er ook in de hoogte gewerkt worden. Je kunt daarvoor een hoogwerker huren, maar in sommige gevallen is het ook voldoende om te kiezen voor de juiste klimmaterialen. Die bieden net wat meer vrijheid en flexibiliteit en zijn bovendien veel voordeliger. Zeker als je deze huurt via Hoogwerkservice. Hoogwerkservice is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van verschillende machines voor de bouw. Je kunt hierbij denken aan hoogwerkers, minihijskranen, bouwliften, glasliften en natuurlijk klimmaterialen. Ons bedrijf is gevestigd in Schelluinen en Buren, maar biedt een landelijke dekking. Wij kunnen jou dus bij al jouw projecten ondersteunen.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Klimmateriaal - Koppelaar Reclame
Klimmateriaal - Hollandia Steigerverhuur
Klimmateriaal - Kooiman Marine Group
Klimmateriaal - Dijkwaard B.V. Glas & Schilderwerken

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)

Soorten klimmateriaal

Hoogwerkservice biedt een breed assortiment aan klimmaterialen. Zo kun je bij ons terecht voor aluminium loopbruggen, aluminium rolsteigers, aluminium vouwsteigers, aluminium schoorsteensteigers, aluminium werkstellingen of aluminium uitwijkconsoles. Uiteraard kunnen alle installaties worden aangepast aan de specifieke vereisten van jouw project.

Twijfel je over de toepasbaarheid van bijvoorbeeld een bepaalde steiger? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn precies op de hoogte van alles rondom onze producten en kunnen je voorzien van goed advies. Daarnaast kunnen ze uiteraard een vrijblijvende offerte voor je opstellen.

Klimmateriaal - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Vertrouw op Hoogwerkservice

Of het nu gaat om de verhuur van een hoogwerker of klimmaterialen: je kunt altijd rekenen op de uitstekende service van Hoogwerkservice. Wij beschikken over de kennis en ervaring om je te voorzien van goed advies, zodat je jouw projecten nog efficiënter en voordeliger kunt uitvoeren. Veiligheid staat hierbij voorop: wij zorgen er dan ook voor dat ons materieel periodiek onafhankelijk gekeurd wordt en we beschikken over gecertificeerde monteurs die de montage en demontage verzorgen. Hoogwerkservice blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom geldende veiligheids- en montageregels op de bouw, waardoor we een uitstekende en stabiele partner zijn voor al jouw klussen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.