Lift huren bij Hoogwerkservice

Voor verticaal transport, van zowel goederen als personen, is een goede lift onmisbaar. Hoogwerkservice begrijpt dat en speelt daarom met een uitgebreid assortiment liften in op elke behoefte. Of je nu op zoek bent naar een goede bouwlift, een personen-goederenlift, een personenlift, een kanalenlift of een glaslift: bij Hoogwerkservice kun je alle soorten liften huren. Veilig, voordelig en vooral heel snel. Met een landelijke dekking zorgen wij ervoor dat jouw liften op het afgesproken tijdstip op de afgesproken locatie staan.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Lift - De Steigerspecialist
Lift - Hakkesteegt Installatietechniek
Lift - Arco Metaal
Lift - Buyk Constructies B.V.

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (klik hier om verder te lezen in het blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (klik hier om verder te lezen in het blog)

Kwaliteit van Hoogwerkservice

Hoogwerkservice is niet alleen hét adres voor het huren van liften, ook kun je bij ons rekenen op een uitstekende service. Dat begint al voor je het huurcontract tekent. Zo geven onze deskundige medewerkers je vooraf graag een uitgebreid advies over welke lift het meest geschikt is voor jouw klus. Ook kunnen ze je meer vertellen over de specificaties van de verschillende liften of het gewicht dat ze kunnen dragen. Wij beschikken over liften met een hefcapaciteit van 200 kilo tot 2.000 kilo.

Al onze installaties worden periodiek gekeurd en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast worden alle geleverde liften – indien gewenst – gemonteerd en gedemonteerd door gecertificeerde monteurs. Zij zijn bovendien verantwoordelijk voor service- en onderhoudswerkzaamheden aan de lift.

Lift - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Snel een lift huren?

Neem dan vandaag nog contact op met Hoogwerkservice. Je kunt eerst vrijblijvend een offerte aanvragen óf direct jouw huuraanvraag indienen. Heb je nog vragen over onze producten of service? Bel ons gerust op 088 - 5000 600 of stuur een chatbericht. We staan graag voor je klaar om u verder te helpen.