Minihijskraan huren bij Hoogwerkservice

Bij Hoogwerkservice kunt je terecht voor het huren van een minihijskraan. Onze Jekko minihijskranen zijn heel compact en licht, maar hebben toch een grote capaciteit.

Een minihijskraan voor diverse werkzaamheden

We begrijpen dat het ingewikkeld kan zijn om de juiste minihijskraan te huren voor jouw project. Daarom hebben we hieronder een filter toegevoegd met de meest voorkomende werkzaamheden. Voor elk werk wordt een selectie minihijskranen uitgelicht die het meest geschikt zijn. Dit helpt je bij het kiezen.

De werkzaamheden zijn:

Mocht je er toch nog niet helemaal uit komen, bel of chat dan gerust. Onze specialisten staan voor je klaar om je te helpen met jouw uitdaging!

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Minihijskraan - Kreukniet Bouw
Minihijskraan - Pavert Steigerbouw
Minihijskraan - Van Wijnen
Minihijskraan - De Waal Kozijnen

Veelgestelde vragen

Prijs en levering
Kan ik ook langer huren dan afgesproken?

Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.

Hoe lang is een huurweek?

In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.

Waar betaal ik verzekeringskosten voor?

De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.

Is een Minihijskraan te huur met of zonder machinist?

Op verzoek van de klant kunnen wij de machinist er bij inzetten. Vooraf wordt er in de meeste gevallen ook gevraagd of er een machinist bij nodig is. De minihijskranen zijn ook zonder machinist te huren.

Wordt er een stroomkabel bij de hijskraan geleverd?

De stroomkabel word niet standaard bij de minikraan geleverd. Een stroomkabel wordt kosteloos meegeleverd op verzoek van de klant. Alleen bij de lithium modellen leveren we standaard een stroomkabel.

Wordt er extra hijsgereedschap bij de kraan geleverd?

Het eigen gewicht van de kraan is hierbij belangrijk. De kranen die niet zwaarder zijn dan 3000 kg kunnen op een geremde aanhanger. Bij ons kunt u iedere hijskraan zelf vervoeren. Hier is dan wel de

Welke kraan kan ik zelf vervoeren?

Het eigen gewicht van de kraan is hierbij belangrijk. De kranen die niet zwaarder zijn dan 3000 kg kunnen op een geremde aanhanger. Bij ons kunt u iedere hijskraan zelf vervoeren. Hier is dan wel de juiste auto met aanhanger voor nodig. Ook kunt u er voor kiezen om de juiste aanhanger bij ons te huren.

Product informatie
Krijg ik een instructie bij de kraan?

Bij de aflevering van elke minikraan wordt een instructie gegeven door de chauffeur. Voor uitgebreide instructie of opleiding bij een kraan, zie opleidingen (klik hier)

Wat is een Jib?

Een Jib is als het ware een verlengstuk van de mast. Deze is in de meeste gevallen hydraulisch op en in te schuiven. Door een Jib te monteren kun je de hijshoogte vergroten maar kun je minder gewicht tillen.

Veiligheid
Heb ik een hijsbewijs nodig om met een minihijskraan te werken?

Deze eis geldt voor het werken met kranen met een bedrijfslastmoment van >10 tonmeter. De meeste kranen in onze verhuurvloot blijven binnen de zogenaamde 10 tonmeter norm. Het bedrijfslastmoment van 10 tonmeter zegt alles over de capaciteit van de kraan. Het komt er op neer dat de kraan in ieder geval op 10 meter reikwijdte niet meer tilt dan 1 ton.

Wanneer moet ik rijplaten bij een minihijskraan gebruiken?

Of er rijplaten nodig zijn wordt bepaald aan de staat van de ondergrond. Mocht u hier over twijfelen kunnen wij u hierover adviseren.

Service en onderhoud
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?

Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.

Hoe lang kan ik werken met een volle brandstoftank?

Als we uit gaan van een normale werkdag, kan je zeker twee dagen met een volle brandstof tank doen. Dit is een schatting en kan altijd afwijken. De minikraan geeft ook een signaal wanneer de tank bijna leeg is.

Hoe lang kan ik werken met een volle accu?

Dat is helemaal afhankelijk van het gebruik van de machine. Ook de (weer)omstandigheden spelen mee. De elektrische machines worden afgeleverd met volle accu’s.

Het gemak van een compactkraan

Een compactkraan is voor meerdere situaties geschikt. Het is onder meer handig om dit model te gebruiken voor kleine ruimtes en kleine doorgangen. Bovendien is het zo dat dit type compacte hijskranen zowel geschikt voor binnen als buiten. Bijvoorbeeld om panelen te plaatsen of om staal te plaatsen. Datzelfde geldt voor het uitvoeren van restauratieprojecten en verticaal glastransport. De variatie aan toepassingen is dus enorm groot. Ook als je bijvoorbeeld moet werken op krappe bouwwerven of in kantoorpanden. De bijzondere specificaties maken dat deze kleine krachtpatsers breed inzetbaar zijn. Geen wonder dat ze dan ook populair zijn en vaak verhuurd worden. Wij hebben voor jou minhijskraan varianten met verschillende kenmerken beschikbaar. Vul de gewenste machinebreedte maar in net als het eigen gewicht. Dan krijg je het ideale aanbod gepresenteerd.

Minikraan voor specifieke hijswerkzaamheden

Een compactkraan is ook perfect om hijswerkzaamheden op kleine schaal uit te voeren. Hetzelfde geldt voor tilwerkzaamheden. Iedere minihijskraan heeft unieke specificaties die hem bijzonder maken. Voor allerlei werkzaamheden is er een specifieke kraan die geschikt is voor de klus. Wanneer je bijvoorbeeld glas gaat plaatsen in een kerk zijn andere zaken belangrijk dan wanneer je staal wilt hijsen op een bouwplaats. Bij het maken van een keuze is er rekening te houden met de gewenste hijshoogte. Bijvoorbeeld een hijshoogte tot 7.50 meter of tot 20 meter. Ook met betrekking tot de hijscapaciteit heeft Hoogwerkservice meerdere opties beschikbaar. Bijvoorbeeld een hijscapaciteit van 2.400 kilogram of een hijscapaciteit van wel 7.500 kilogram. Misschien vind je het lastig om tot de beste keuze te komen. Weet dan dat wij je graag van dienst zijn met het geven van een vrijblijvend advies.

Minihijskraan huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Glas zetten met een minihijskraan

Wanneer je glas gaat zetten is het belangrijk dat je de juiste hulpmiddelen gebruikt. Een minihijskraan is uiterst geschikt voor het plaatsen van glas. Vooral voor het plaatsen van glas in beperkte ruimtes is een minihijskraan in combinatie met een manipulator of glaszuiger een uitkomst. Glaszuigers en manipulators zijn er voor alle formaten ruiten; lange, smalle en zelfs gebogen ruiten kunnen gezet worden. De manipulatoren en glaszuiger zijn draaibaar en kantelbaar, waardoor je er heel nauwkeurig mee kunt werken.

Hieronder vind je een selectie minihijskranen die bij uitstek geschikt zijn voor het plaatsen van glas. Wil je advies over het huren van de juiste minihijskraan? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Machine verplaatsen met een minihijskraan

Wanneer er een machine verplaatst moet worden is een minihijskraan een prima oplossing. Dankzij de stempels kan de minihijskraan stabiel worden opgesteld waardoor de capaciteit maximaal is. Voor het hijsen van een machine is hijsgereedschap nodig, zoals hijsbanden of kettingen. Tegen een kleine meerprijs kan een kist met hijsmiddelen met de kraan meegeleverd worden.

Hieronder vind je een selectie minihijskranen die bij uitstek geschikt zijn voor het verplaatsen van een machine. Wil je advies over het huren van de juiste minihijskraan? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Staalbouw met een minihijskraan

In de staalbouw is vaak behoefte aan een krachtige kraan. Een minihijskraan mag dan ‘mini’ zijn, de hijscapaciteit is toch nog verbazend groot. Dankzij de stempels kan een minihijskraan stabiel opgesteld worden waardoor de capaciteit maximaal is. Omdat de minihijskranen zo compact zijn kunnen ze ook goed gebruikt worden wanneer er staal gehesen moet worden in een gebouw of op een krappe locatie.

Hieronder vind je een selectie minihijskranen die bij uitstek geschikt zijn voor staalbouw. Wil je advies over het huren van de juiste minihijskraan? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Minihijskraan huren - Werkzaamheden

Werken op een bouwplaats met een minihijskraan

Wanneer er materialen gehesen moeten worden op een bouwplaats is een minihijskraan een ideaal hulpmiddel. Een onverharde ondergrond is voor minihijskranen geen probleem. Dankzij de stempelpoten kan de kraan altijd waterpas staan waardoor de maximale capaciteit bereikt kan worden. Om de bodemdruk te verdelen worden 4 stempelplaten met de kraan meegeleverd.

Hieronder vind je een selectie minihijskranen die bij uitstek geschikt zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden op een bouwplaats. Wil je advies over het huren van de juiste minihijskraan? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Werkzaamheden binnen uitvoeren met een minihijskraan

Een minihijskraan is heel geschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden op een binnen locatie. De compacte kranen van Jekko zijn op stroom te bedienen, geen uitstoot binnen dus. De non-marking rupsen zorgen ervoor dat er geen strepen worden achtergelaten op de vloer. Let goed op de afmetingen van de minihijskraan als je door een smalle doorgang moet. De meeste minihijskranen passen met gemak door een deur.

Hieronder vind je een selectie minihijskranen die bij uitstek geschikt zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden op een binnen locatie. Wil je advies over het huren van de juiste minihijskraan? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

Wil je vrijblijvend advies of een gratis werkopname?

Hoogwerkservice heeft service niet voor niets in de naam verwerkt. Wij bieden je op alle gebieden een uitstekende service die uiteraard gepaard gaat met de beste kwaliteit. Je krijgt van ons vrijblijvend advies om tot de beste keuze te komen. Bovendien is er sprake van gratis werkopname en voorzien wij in een goede instructie. Kwaliteit is belangrijk, maar dat geldt ook voor de snelle levering bij de verhuur van een minihijskraan. De snelle levering is gegarandeerd om je snel aan het werk te helpen met de minihijskraan. Voldoet een minihijskraan niet? Bekijk dan ook ons assortiment hoogwerkers huren. Bekijk de mogelijkheden maar eens of bel meteen naar 088 - 5000600. Voor een snel antwoord op je vraag hebben wij overigens een live chat beschikbaar. Verder heb je altijd de mogelijkheid om online een offerte voor het huren aan te vragen. Je krijgt van ons snel een reactie over de mogelijkheden van het huren van een minihijskraan.