Valbeveiliging huren

Valbeveiliging huren bij Hoogwerkservice!

Vergeet ook niet valbeveiliging voor de hoogwerker te huren. Ook tijdens het werken met een hoogwerker zit een ongeluk in een klein hoekje. De juiste valbeveiliging kan de schade bij een ongeval aanzienlijk beperken. Dit is dan ook de reden dat veel opdrachtgevers het gebruik van valbeveiliging bij een project verplicht stellen.

Ook als valbeveiliging in uw geval niet verplicht is, is het aan te raden hiervoor te zorgen. Hoogwerkservice helpt u hier graag mee. Hoogwerkservice is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers en bijbehorende artikelen. Hierbij hebben wij veiligheid hoog in het vaandel. Dat is bijvoorbeeld te zien aan het feit dat we al ons materieel regelmatig onafhankelijk laten keuren, het goed onderhouden en als bedrijf VCA-gecertificeerd zijn. Kortom: als het om veiligheid gaat, laten we niets aan het toeval over.

Valbeveiliging hoogwerker: verplicht?

Valbeveiliging voor een hoogwerker is niet wettelijk verplicht. Toch is het verstandig om dit wel te gebruiken. Bovendien komen er steeds meer korven voor hoogwerkers op de markt waarbij het gebruik van valbeveiliging wél verplicht gesteld wordt. Ook in interne veiligheidsvoorschriften nemen bedrijven het gebruik van valbeveiliging vaak ook. Op die manier kan veiliger gewerkt worden en wordt de kans op ongelukken verkleind.

Weet u niet precies welke vormen van valbeveiliging nodig zijn voor een project dat u op de planning hebt staan? Neem dan contact op met Hoogwerkservice. Onze deskundige medewerkers stellen precies de juiste vragen en doen er alles aan om u een goed advies te geven. Uiteraard kunt u hen ook vragen om een vrijblijvende offerte, zodat u ook qua kosten weet waar u aan toe bent.

Hoogwerk service heeft landelijke dekking

Hoogwerkservice heeft vestigingen in Buren en Hardinxveld-Giessendam, maar is landelijk actief. Het maakt voor ons dus niet uit waar uw project gerealiseerd wordt: wij zorgen ervoor dat het gehuurde materieel op het juiste moment op de juiste plek staat. Dat geldt uiteraard niet alleen voor valbeveiliging, maar ook voor bijvoorbeeld een hoogwerker of een hijskraan. Meer weten? Neem telefonisch contact met ons op via 088 – 5000 600 of dien een terugbelverzoek in via de website. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Valbeveiliging

OmschrijvingLengteBekijk pdfVideo
Positionering KIT voor hoogwerker1.50 meterValbeveiliging
Video Thumbnail
Antival KIT ‘classic’2.00 meterValbeveiliging
Video Thumbnail
Antival KIT 2,5 meter2.50 meterValbeveiliging
Video Thumbnail
Antival KIT 10 meter10.00 meterValbeveiliging
Video Thumbnail
Antival KIT 20 meter20.00 meterValbeveiliging
Video Thumbnail

Toebehoren valbeveiliging

OmschrijvingLengteBekijk pdfVideo
Speedline20.00 meterToebehoren valbeveiliging
Video Thumbnail
Verplaatsbaar bevestigingspunt ‘DAYAK’63 tot 123 cmToebehoren valbeveiliging
Video Thumbnail
Tijdelijk bevestigingssysteem met wieltjes ‘IPN’76 tot 255 mmToebehoren valbeveiliging
Video Thumbnail
Mobiel dakanker ‘MOBIFOR’n.v.t.Toebehoren valbeveiliging
Video Thumbnail

Dakrandbeveiliging

OmschrijvingLengteBekijk pdfVideo
Platte daken2.50 meterDakrandbeveiliging

Top