Waarvoor gebruik je een insteker?

Bij Hoogwerkservice kun je een insteker huren. Maar waar gebruik je hem eigenlijk voor? Met een insteker kun je zware lasten tillen en plaatsen onder luifels of balkons. Zo zijn plekken te bereiken die met een hijskraan niet of moeilijk bereikbaar zijn. Over het algemeen wordt een insteker gebruikt in combinatie met een glaszuiger. Zo kun je alle vormen en soorten glasplaten hijsen. Je kunt er ook een glaszuiger aan bevestigen, zodat je er ook bijvoorbeeld bouwmaterialen mee kunt hijsen.

Alle instekers hebben een uitschuifbare arm. Deze arm is handmatig uitschuifbaar en is per insteker verschillend. Zo kun je de insteker gebruiken bij overstekken met verschillende lengtes. Een insteker heeft ook een elektrisch verstelbaar contragewicht. Het elektrisch aangedreven contragewicht maakt het mogelijk om de last tijdens het hijsen te balanceren. Op die manier blijft hij horizontaal. Bij een scheefstand van meer dan 10 graden stopt de automatisch verschuifbare ballast en hoor je een geluidssignaal. Om de veiligheid te waarborgen is het dan alleen nog mogelijk om de ballast in de tegengestelde richting te schuiven. Er zijn 34 contragewichten die per stuk 25 kg. wegen. De contragewichten zijn ook te verwijderen.

Deskundig advies

Natuurlijk wil je voor jouw klus de juiste insteker huren. Hoewel je de specificaties van al onze instekers op onze website kunt bekijken, kunnen we ons voorstellen dat je liever een advies op maat hebt. Daarvoor staan onze verhuurspecialisten voor je klaar. Zij weten precies over welke eigenschappen de verschillende instekers beschikken. Ze bekijken jouw situatie en geven je gepast en deskundig advies. Neem gerust contact met ons op via 088-5000 600 of stel je vraag via de live chat. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Snelle levering van instekers

Wil je een insteker huren? Dan ben je bij Hoogwerkservice aan het juiste adres. Hoogwerkservice heeft een vestiging in Buren en in Schelluinen. Vanuit deze vestigingen kunnen wij landelijk leveren en gaan we ook de grens over. Dankzij onze eigen servicedienst kunnen wij het materieel snel op elke gewenste locatie afleveren. Heb je meer informatie nodig of wil je direct een insteker reserveren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen je graag!

693 vaste klanten vertrouwen op ons

Persoonlijk advies?

We geven u graag persoonlijk advies en meer informatie over onze producten