Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer een lift huren dan afgesproken?

Uiteraard kun je een lift langer huren dan vooraf afgesproken was. We doen dit altijd in goed overleg.

Hoe lang is een huurweek?

Een huurweek is 5 dagen. Van maandag t/m vrijdag is een huurweek, maar ook van bijvoorbeeld van woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.

Waar betaal ik verzekeringskosten voor?

Iedere machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht, namelijk 7% over de bruto huurprijs. Wat er precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze kun je bij ons opvragen. Bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Je kunt bij ons kort van tevoren reserveren en bestellen. Je kunt immers onverwachts een machine nodig hebben. Daarom stellen wij geen vaste termijnen voor reserveren.

Hoe wordt de bouwlift opgebouwd?

Onze montageploeg komt op locatie met de bouwlift. Allereerst wordt de basis van de bouwlift wordt gelost en op de juiste plaats gezet. Dit wordt gedaan met een hulpmiddel, zoals een kniklader of een heftruck. Vervolgens worden de mastdelen op de basis gemonteerd tot de gewenste hoogte. Ten slotte wordt de lift verankerd, zodat hij stevig blijft staan.

Hoeveel kilo mag ik vervoeren in een bouwlift?

De capaciteit is per lift verschillend. Het varieert tussen 200 en 2000 kg.

Hoe hoog kan de bouwlift opgebouwd worden?

De hoogte is per lift verschillend. Het varieert tussen 6,50 en 100 meter.

Wanneer gebruik ik een bouwlift?

Bouwliften worden gebruikt om goederen en eventueel personen omhoog en omlaag te vervoeren. Vaak staat de lift naast een steiger.

Mag ik personen vervoeren in een bouwlift?

Dit mag alleen als de lift daarvoor gekeurd is.

Is het verankeren van een bouwlift nodig?

Vanaf een hoogte van 9 meter is het verplicht om de lift te verankeren aan de muur of aan de steiger, mits deze daarop berekend is.

Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?

Als wij de machine die jij nodig hebt niet beschikbaar hebben, dan zorgen wij ervoor dat je de juiste machine toch geleverd krijgt. Omdat wij een uitgebreid netwerk van verhuurders hebben waar we mee samenwerken en uitwisselen, kunnen we onze klanten toch altijd helpen.

Kwaliteit van Hoogwerkservice

Hoogwerkservice is dus het juiste adres voor het huren van liften. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een uitstekende service. Dat begint al voor je het huurcontract tekent. Van tevoren geven onze deskundige medewerkers je graag uitgebreid advies over jouw project. Ook kunnen ze je informeren over de specificaties van de verschillende liften, bijvoorbeeld de capaciteit. Wij beschikken over liften met een hefcapaciteit van 200 kilo tot 2.000 kilo.

Al onze installaties worden periodiek gekeurd. Bovendien voldoen ze aan de geldende wet- en regelgeving. Indien gewenst worden de liften gemonteerd en gedemonteerd door onze gecertificeerde monteurs. Zij zijn bovendien verantwoordelijk voor service- en onderhoudswerkzaamheden aan de lift. Is een lift niet de gewenste uitkomst voor uw project bekijk dan ook eens ons assortiment hoogwerkers huren.

Lift - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Snel een lift huren?

Neem dan vandaag nog contact op met Hoogwerkservice. Je kunt eerst vrijblijvend een offerte aanvragen of direct jouw huuraanvraag indienen. Heb je nog vragen over onze producten? Bel ons gerust op 088 - 5000 600 of stuur een chatbericht. We staan graag voor je klaar om je verder te helpen.

693 vaste klanten vertrouwen op ons

Persoonlijk advies?

We geven u graag persoonlijk advies en meer informatie over onze producten