Kanaallift huren

Hoogwerkservice heeft kanalenliften in het verhuurassortiment. De kanalenliften zijn compact waardoor deze uiterst geschikt zijn voor het gebruik in kleine ruimtes. Een kanalenlift is geschikt voor het uitvoeren van werkzaamheden in een industriële omgeving. Deze lift is onmisbaar voor het heffen van bijvoorbeeld machineonderdelen of stalen balken. Bovendien kun je een kanalenlift zelf gemakkelijk laden en vervoeren in een ruime bus.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Lift - Van Berchum Zonweringen
Lift - Van Noordenne Groep
Lift - Faas Zonweringen
Lift - Wemmers Installatiebedrijf

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (lees verder in blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (lees verder in blog)

Compacte kanalenlift huren

Bij Hoogwerkservice kunt u terecht voor het huren van een kanalenlift. De kanalenlift is ontworpen voor het eenvoudig, snel en veilig vervoeren van materialen. De voordelen van deze kanalenlift zijn de compactheid van de machine, het eenvoudige gebruik en het gemakkelijk transporteren. Omdat het een handzame lift is met een klein eigen gewicht is het ook goed mogelijk om de lift zelf te transporteren in een ruime bus. Neem gerust contact met ons op via 088 – 5000 600; wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Kanaallift huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Snel een kanalenlift huren?

Neem dan vandaag nog contact op met Hoogwerkservice. Dankzij een landelijke dekking, onze voorraad liften en een flexibele planning kun je bij Hoogwerkservice natuurlijk ook terecht voor spoedklussen. Het is ook mogelijk om de kanalenlift zelf op te halen bij onze vestiging in Schelluinen of Buren. Informeer vrijblijvend naar onze aantrekkelijke tarieven en uitgebreide service!