Personenlift huren bij Hoogwerkservice

Voor verticaal transport, van zowel goederen als personen, is een goede lift onmisbaar. Hoogwerkservice begrijpt dat en speelt daarom met een uitgebreid assortiment liften in op elke behoefte. Of je nu op zoek bent naar een goede bouwlift, een personen-goederenlift, een personenlift, een ladderlift of een kanalenlift: bij Hoogwerkservice kun je alle soorten liften huren. Veilig, voordelig en vooral heel snel. Met een landelijke dekking zorgen wij ervoor dat jouw liften op het afgesproken tijdstip op de afgesproken locatie staan.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Personenlift huren - Kooiman Marine Group
Personenlift huren - Van Noordenne Groep
Personenlift huren - Koedooder
Personenlift huren - ASW Gevelbouw

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (lees verder in blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (lees verder in blog)

Breed assortiment liften bij Hoogwerkservice

De bouwliften zijn geschikt voor het transporteren van goederen voor zowel werkzaamheden bij laagbouw als hoogbouw, renovatie en nieuwbouw. Onze liften zijn eenvoudig te bedienen en vanaf elke etage oproepbaar. Hoogwerkservice beschikt over een breed assortiment bouwliften waardoor wij altijd de juiste lift kunnen leveren. Ook voor projecten waar het plaatsen van de goederenlift lastig is of als de goederenlift vaker verplaatst moet worden ben je bij ons aan het juiste adres.

Personenliften worden gebruikt voor het verticaal transport van personen op de bouw. De maximale hoogte en capaciteit van de lift zorgen ervoor dat deze lift veelzijdig inzetbaar is. In verband met de veiligheid van personen op de bouw kunnen verschillende typen hekken worden toegepast. Om veiligheid te garanderen bij gebruik in bewoonde situatie wordt gebruik gemaakt van een dicht hek om een afscheiding te creëren tussen de publieke ruimte en de lift. In verband met de veiligheid wordt de personenlift eerst gekeurd voor deze in gebruikt wordt genomen. Het kan zijn dat u naast een personenlift ook graag een hoogwerker wilt huren passend bij uw project, bekijk dan ook eens ons assortiment hoogwerkers huren.

Personenlift huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Welke lift is het meest geschikt?

Twijfel je welke bouwlift het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Op basis van uw informatie geven wij je vrijblijvend advies en bezoeken wij eventueel de werklocatie. Welke klus je ook te doen hebt, de specialisten van Hoogwerkservice adviseren je graag en komen indien gewenst een werkopname doen.