Solarlift

Voor verticaal transport van materialen op de bouw is een goede solarlift onmisbaar. Bij Hoogwerkservice zijn solarliften te huur in diverse uitvoeringen. Onze solarliften zijn geschikt voor dakdekkerswerkzaamheden of andere algemene werkzaamheden op de bouw. De demontabele solarlift is eenvoudig zelf te monteren. De hydraulische solarlift heeft een geringe opstelruimte en is breed inzetbaar.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Solarlift huren - Van Dongen Schilderwerk
Solarlift huren - Buyk Constructies B.V.
Solarlift huren - Zonnepanelen Xtra
Solarlift huren - De Variabele

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat u als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe ver van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (lees verder in blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (lees verder in blog)

Ladderlift met Solar platform huren

De Solarlift is ontworpen voor het makkelijk, snel en veilig vervoeren van zonne-energie elementen. Dit kan gerealiseerd worden dankzij het speciaal ontworpen platform dat functioneert als laadplateau. De voordelen van de Solarlift zijn de snelle en eenvoudige montage, de ruimte besparende opslag en het gemakkelijk transporteren. Neem gerust contact met ons op via 088 - 5000 600, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Solarlift huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Snel een solarlift huren

Een solarlift huren? Neem dan vandaag nog contact op met Hoogwerkservice. Dankzij een landelijke dekking, onze voorraad liften en een flexibele planning kun je bij Hoogwerkservice natuurlijk ook terecht voor spoedklussen. Informeer vrijblijvend naar onze aantrekkelijke tarieven en uitgebreide service!