Transport & Lifting Twenthe bouwt staalconstructie in kerk in Scheveningen

Transport & Lifting Twenthe is aan het werk bij een kerk in Scheveningen. Deze kerk zal worden omgebouwd tot een hotel. Ter versteviging en om verdiepingsvloeren te kunnen maken moet er aan de binnenkant van de kerk een stalen constructie worden gemaakt. Om deze klus uit te kunnen voeren heeft Transport & Lifting Twenthe Hoogwerkservice ingeschakeld voor het huren van een compactkraan.

Transport & Lifting Twenthe
Play video

Compactkraan JF545 gehuurd bij Hoogwerkservice

Voor dit bijzondere project is de Jekko compactkraan JF545 van Hoogwerkservice de juiste machine. Deze kraan heeft een groot werkbereik en een grote capaciteit, maar is toch compact. Het is een uitdaging om stalen balken met een gewicht van ongeveer 3.000 kg. boven in de nok te kunnen plaatsen. Door een vloerverzwaring en met behulp van de krachtpatser uit het assortiment minihijskranen van Jekko is dat geen probleem.

Er is specifiek voor deze compactkraan gekozen vanwege de grote capaciteit. Als de hoofdmast uitschuift tot 18.00 meter heeft deze kraan nog een capaciteit van maar liefst 4.450 kg. Een tweede reden waarom de JF545 is ingezet is omdat deze kraan de mogelijkheid heeft om elektrisch te draaien. Dat is een uitkomst als er op een binnen locatie gewerkt moet worden.

Samenwerking met Hoogwerkservice

Hoogwerkservice heeft al meerdere keren mee mogen werken aan een project van Transport & Lifting Twenthe. Ook tijdens dit project is de samenwerking weer naar wens: ‘’De samenwerking verliep zonder moeite, het ging vlot en duidelijk.’’ Op naar nog meer mooie projecten!