Manipulator huren bij Hoogwerkservice

Veilig werken met glas? Dan ben je bij Hoogwerkservice aan het juiste adres. Hoogwerkservice verhuurt minihijskranen en voorzetapparatuur, zoals een manipulator. Een manipulator is een opzetstuk voor op een minihijskraan. Met een manipulator kan bijvoorbeeld glas geplaatst worden op lastig bereikbare plekken waar een glaszuiger niet toereikend is. Wij hebben diverse manipulatoren in de verhuur, onder andere een manipulator voor het plaatsen van glas. Ook hebben we een manipulator voor ronde elementen. De manipulator staat bekend om zijn nauwkeurigheid en is breed inzetbaar.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Minihijskraan - Kreukniet Bouw
Minihijskraan - Schildersbedrijf Rietveld
Minihijskraan - De Variabele
Minihijskraan - Hollandia Steigerverhuur

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (lees verder in blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (lees verder in blog)

Veelzijdige manipulator

Een manipulator wordt gebruikt in combinatie met een minihijskraan. Vooral voor het plaatsen van bijvoorbeeld glas in beperkte ruimtes is een manipulator een uitkomst. Het apparaat is geschikt van alle formaten ruiten; lang, smal en zelfs gebogen ruiten kunnen gehesen worden. De manipulatoren zijn draaibaar en kantelbaar, waardoor ook moeilijk bereikbare plaatsen bereikbaar worden. Onze manipulatoren voor glas zijn uitgerust met een vacuümpomp en dubbel circuit. Veiligheid gegarandeerd dus! Kun jij voor jouw project ook wel een minihijskraan met manipulator gebruiken? Dan helpt Hoogwerkservice je daar graag mee. Onze medewerkers adviseren je graag over welke manipulator het meest geschikt is voor jouw werkzaamheden. Goed om te weten: bij de meeste minihijskranen heb je geen hijsbewijs (of TCVT certificaat) nodig!

Minihijskraan - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Voordelig een minihijskraan met manipulator huren?

Wil jij graag zo’n minihijskraan met manipulator huren? Neem dan contact op met Hoogwerkservice. Wij denken graag met je mee en kunnen je adviseren aan de hand van jouw projectomschrijving. Mocht je zelf al een geschikt type gezien hebben kun je natuurlijk ook direct bestellen. Indien gewenst zullen wij vooraf een vrijblijvende offerte voor je maken. Ons brede assortiment minihijskranen, glaszuigers en manipulatoren kun je vinden op onze website. Hier vind je ook de belangrijkste specificaties. Voor specifieke vragen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.