IPAF hoogwerker opleiding

Hoogwerkservice IPAF opleidings centrum

IPAF hoogwerker training veilig werken met de hoogwerker

Welk type hoogwerker kan ik het beste gebruiken voor deze werkzaamheden? Waar moet ik aan denken voordat ik aan de slag met deze hoogwerker? Onder welke omstandigheden mag ik niet met een hoogwerker werken? Allemaal vragen waarop u een antwoord krijgt tijdens de IPAF cursus veilig werken met de hoogwerker. Steeds meer opdrachtgevers eisen zelfs dat op hun werk- of bouwlocatie uitsluitend personen met een voltooide, erkende opleiding een hoogwerker mogen bedienen. Wij bieden een praktische IPAF hoogwerker training aan volgens internationaal erkende normen. De IPAF opleidingen worden in kleine groepen gegeven. Zo kunt u de opleiding in eigen tempo volgen en afronden met een hoogwerker certificaat. Bekijk hier een filmpje van een IPAF training. E-learning behoort ook tot één van de mogelijkheden. Bel 088-5000600 voor meer informatie of vraag alvast een offerte aan.

Inhoud van de hoogwerker training

Een IPAF hoogwerker opleiding is bestemd voor medewerkers die voor hun werkzaamheden gebruik maken van een hoogwerker en een internationaal erkend certificaat willen behalen. Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod;

  • Arbowetgeving
  • Verschillende typen hoogwerkers
  • Omgevings- en bodemcondities
  • Theorie-examen
  • Dagelijkse controle
  • Praktijkinstructie
  • Praktijkexamen

Mogelijkheden en resultaat

Een IPAF hoogwerker training duurt 1 dag. De training wordt gegeven op onze locatie in Schelluinen of Buren, maar ook een incompany training behoort tot de mogelijkheden. Na succesvol afronden ontvangen de deelnemers een PAL-card en certificaat. Aantal deelnemers in overleg.

Aanmelden/reserveren?

Indien uw geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van deze cursus / opleiding, neemt u dan contact met ons op voor een verdere toelichting of het aanvragen van een gespecificeerde offerte.

IPAF categorieën

In onze hoogwerker opleidingen behandelen wij verschillende hoogwerker categorieën. Onderstaand vindt u de vier categorieën, zoals vermeld in de internationale wetgeving. Bij het aanmelden van een cursus geeft u aan welke van de onderstaande categorieën u wenst te volgen.

 

1 A) Statisch verticaal: eenpersoons gestempelde hoogwerkers die enkel verticaal bewegen.
1 B) Statische boom: zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers voorzien van
stempels, hoogwerkers op aanhangers, hoogwerkers op chassis en spinhoogwerkers met stempels.
3 A) Mobiele verticale hoogwerkers: zelfrijdende schaarliften en zelfrijdende eenpersoons verticaalliften.
3 B) Mobiele boom hoogwerkers: zelfrijdende telescoop- en kniktelescoophoogwerkers.


Top