Opleidingen

Regelmatig krijgen we de vraag: ‘Is een certificaat bij het werken met een hoogwerker verplicht?’ Een goede vraag; het is niet verplicht, wel sterk aan te raden. De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel. Een hoogwerkercertificaat is dé manier om aan te tonen dat jouw personeel voldoende opgeleid is in het besturen en bedienen van een hoogwerker.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Huren - Hagitech Zonnepanelen
Huren - Van Dongen Schilderwerk
Huren - Rollecate
Huren - Gebroeders van der Plas

Voor elke machine een passende training

Wij zijn een Tüv en IPAF opleidingscentrum en hebben doorlopend hoogwerker trainingen met een vrije inschrijving, ook in combinatie met Code 95. Bekijk ons trainingsaanbod en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bekijk ook de trainingsvlog van onlangs.

Voor elke machine een passende training

Deskundig advies nodig voor het huren van de juiste hoogwerker?

Wij verzorgen trainingen voor hoogwerker en (mini)hijskraan waar je direct mee aan de slag kunt; korte tijdsduur, scherpe prijs, volledig gericht op de beroepspraktijk en die precies bij jou past. Tijdens deze trainingen leer je de hoogwerker of hijskraan waar je dagelijks mee werkt optimaal te bedienen. Onze instructeurs zijn ervaren en expert in veilig, ergonomisch en efficiënt werken op hoogte.

Als je de opleiding correct afrondt ontvang je het waardevolle IPAF, Veilig hijsen, of TÜV certificaat. Hiermee kun je aantonen dat je voldoet aan de wettelijke verplichting van deskundigheid. Belangrijker nog, je weet precies hoe je jouw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk en op een veilige manier kunt uitvoeren.