Hoogwerkservice

Deskundig. Betrokken.

Een passende hoogwerker, bouwkraan, bouwlift, hefsteiger of ander machine nodig voor uw werkzaamheden? Hoogwerkservice is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van machines zoals bouwkranen, hoogwerkers, minihijskranen, bouwliften, hefsteigers, glasliften en klimmaterialen. Hoogwerkservice is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en in Buren (GLD).

Montage / demontage

Naast de verhuur van materialen biedt Hoogwerkservice u de dienst van montage van de gehuurde materialen. Met vakkennis en kennis op gebied van regelgeving en gebruik worden de materialen veilig en betrouwbaar voor u geplaatst.

Servicedienst

Ondanks dat wij er alles aan doen de gehuurde machines in een goede staat af te leveren, blijft de kans aanwezig dat er storing optreedt. Om hierin zo snel mogelijk van dienst te zijn beschikken wij over een eigen servicedienst. Naast reparatie en onderhoud van eigen machines onderhouden wij ook machines van derden.

Transport

Om de snelle en correcte levering te realiseren hebben wij het transport van de machines in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij de gebruiker, indien gewenst, een duidelijke uitleg van de werking van de betreffende machine geven.

Aftanken op locatie

Het aftanken vindt plaats op de locatie waar de machines zich bevinden. Deze service wordt geleverd binnen de Nederlandse landgrenzen (excl. de eilanden), op werkdagen tussen 06.00 en 18.00 uur.

Keuring en certificering

Uiteraard zijn alle materialen goedgekeurd volgens de geldende regelgeving. Hetzij door een onafhankelijke instantie of door eigen servicedienst. Daarnaast is Hoogwerkservice VCA-gecertificeerd door ABOMA.


Top