Hoogwerkservice: deskundig. betrokken.

Hoogwerkservice is gespecialiseerd in de verhuur van machines zoals hoogwerkers, minihijskranen, bouwliften, hefsteigers, hangbruggen, glasliften, bouwkranen en klimmaterialen. Wij zijn gevestigd in Schelluinen en in Buren (Gld). Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat klanten uitgebreid te informeren en de machines te leveren bij werkzaamheden op en in de hoogte.

Hoogwerkservice kenmerkt zich door een platte organisatie waarbij innovatie en betrokkenheid speerpunten zijn. Naar jou als klant toe is service hét belangrijkste streven. Service door het luisteren en meedenken. Service door het kosteloos en vrijblijvend bezoeken van werklocaties en het geven van advies. Service door net even dat ene belletje extra. Service als het gaat om werken op, en in de hoogte.

Wat wij nastreven

Beste service

Beste service

Wij brengen graag eerst een bezoek aan uw werklocatie zodat we altijd de juiste machine kunnen adviseren. We hebben een breed verhuurpakket waardoor we alle verschillende opties kunnen nagaan en het meest passende aan kunnen bieden. Bij ons kun je rekenen op ondersteuning van echte verhuurprofessionals. Gegarandeerd de beste service!

Veiligheid

Veiligheid

Bij Hoogwerkservice verhuren we maar op één manier en dat is veilig. Al onze medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en proberen op alle manieren de veiligheid te garanderen van onszelf, onze klanten en het materieel. Het voortdurend trainen van onze medewerkers is een vast onderdeel in het beleid. Alle materialen zijn goedgekeurd volgens de huidige regelgeving, hetzij door een onafhankelijke instantie of door onze eigen servicedienst. Daarnaast is Hoogwerkservice VCA-gecertificeerd door ABOMA.

VCA gecertificeerd door Hoogwerkservice - Aboma
Meer dan alleen verhuren

Meer dan alleen verhuren

Naast de verhuur van materialen verzorgt Hoogwerkservice, indien gewenst, de montage en demontage van de gehuurde materialen. Door mensen met vakkennis worden de materialen veilig en betrouwbaar voor je geplaatst. Om de snelle en correcte levering te realiseren hebben wij het transport van de hoogwerkers, kranen en liften in eigen beheer. Een instructie bij het afleveren van een machine is een vast onderdeel bij het transport. Ondanks dat wij er alles aan doen de gehuurde machines in een goede staat af te leveren blijft de kans aanwezig dat er een storing optreedt. Om hierin zo snel mogelijk van dienst te zijn beschikken wij over een eigen zeer ervaren servicedienst.

Onze geschiedenis

1997
De geschiedenis begint in 1997, toen Luuk van der Hoek het bedrijf van zijn oom overnam en Hoogwerkservice inschreef bij de Kamer van Koophandel. Het verhuurmaterieel bestond in die tijd uit ladders, trappen, steigers en enkele hoogwerkers. In de loop van de tijd kwamen er bouwliften en hefsteigers bij.
Over - 1997
2006
In 2006 werd een belangrijk onderdeel in onze verhuurvloot toegevoegd: minihijskranen. De vraag van klanten en de uitdaging voor ons was een reden om een aantal Maeda minihijskranen aan onze verhuurvloot toe te voegen. Later zijn de Jekko minihijskranen aan onze vloot toegevoegd. Inmiddels zijn we dé specialist op het gebied van minihijskranen en aanverwanten.
Over - 2006
2008
In 2008 is in Buren (Gld) een nieuwe locatie in gebruik genomen. De locatie Buren wordt vooral gebruikt voor opslag en onderhoud van liften en hefsteigers. Daarnaast wordt vanuit Buren het oosten van het land bediend. Ook zijn in Buren goede voorzieningen aanwezig voor het geven van de trainingen.
Over - 2008
2018
In 2018 zijn we met de verhuuractiviteiten uit Hardinxveld verhuisd naar een nieuw pand op een nieuwe locatie in Schelluinen. Hier breiden wij ons specialisme verder uit en zijn we klaar voor de toekomst. Ons nieuwe adres is: Rietweg 6 4209 DA Schelluinen.
Over - 2018