VCA gecertificeerd door

Hoogwerkservice: deskundig. betrokken.

Hoogwerkservice kenmerkt zich door een platte organisatie waarbij innovatie en betrokkenheid speerpunten zijn. Naar jou als klant toe is service hét belangrijkste streven. Service door het luisteren en meedenken. Service door het kosteloos en vrijblijvend bezoeken van werklocaties en het geven van advies. Service door net even dat ene belletje extra. Service als het gaat om werken op, en in de hoogte.

Verhuur machines

Hoogwerkservice is gespecialiseerd in de verhuur van machines voor het werken op hoogte zoals hoogwerkers, minihijskranen, bouwliften, hefsteigers, hangbruggen, glasliften, bouwkranen en klimmaterialen. Wij zijn gevestigd in Schelluinen.

Onze verhuurmedewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Daarmee kunnen zij klanten uitgebreid informeren en adviseren, zodat altijd de juiste machines gehuurd wordt voor de werkzaamheden op hoogte. Wat je vraag ook is, wij weten wat werkt en gaan door tot jij de juiste machine hebt.

Transport

Hoogwerkservice beschikt over een eigen transportservice. Dagelijks rijden onze chauffeurs met hun vrachtwagens en bussen door heel Nederland om de machines op de gewenste tijden af te leveren en op te halen. Indien nodig zullen zij op locatie de klant voorzien van een duidelijke instructie van de machine.

Montage

Naast hoogwerkers, minikranen en glaszuigers verhuren wij ook bouwliften, hangbruggen en hefsteigers. Deze machines worden op de gewenste locatie afgeleverd en gemonteerd. In weer en wind staan onze montagekrachten klaar om het materieel stevig en veilig te monteren, zodat klanten zorgeloos kunnen werken op hoogte.

Technische dienst

Onze Technische Dienst zorgt ervoor dat machines bij terugkomst uiterst secuur worden getest op alle functionaliteiten zodat machines gebruiksklaar weer doorverhuurd kunnen worden. Heeft de klant te maken met een storing tijdens de huurperiode? Dan staan onze servicemonteurs klaar om de problemen op locatie of telefonisch op te lossen.

693 vaste klanten vertrouwen op ons