Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?

Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.

Hoe lang is een huurweek?

In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.

Waar betaal ik verzekeringskosten voor?

De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.

Kan ik ook alleen de accessoires van machines huren?

Nee dat is niet mogelijk, deze worden uitsluitend verhuurd bij de huur van de machine.

Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft

Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.

Het gemak van een transportcarrier of wagen

Een carries of transportkar is voor meerdere situaties geschikt. Het is onder meer handig om te gebruiken voor kleine ruimtes en kleine doorgangen. Bovendien is het zo dat de karren zowel geschikt voor binnen als buiten. Bijvoorbeeld om stalen binten te verplaatsen, of pakketten gipsplaten. Datzelfde geldt voor het uitvoeren van horizontaal transport van betonelementen. De variatie aan toepassingen is dus enorm groot. Ook als je bijvoorbeeld moet werken op krappe bouwwerven of in kantoorpanden. Wij hebben voor jou transportmiddelen met verschillende kenmerken beschikbaar. Vul de gewenste machinebreedte maar in net als het eigen gewicht. Dan krijg je het ideale aanbod gepresenteerd.

Transportcarrier Beaver voor specifieke werkzaamheden

Bij Hoogwerkservice kun je een transportcarrier Beaver 10.07 huren. De Beaver 10.07 is een robuuste transportwagen voor (intern) transport van staal, hout, gipsplaten en soortgelijke bouwmaterialen. Ook betonelementen en zware objecten kunnen prima met de transportcarrier verplaatst worden. Vermijd zwaar tillen en verplaats effectief zware materialen tot een gewicht van 1.000 kg.

De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Wil je vrijblijvend advies of een gratis werkopname?

Hoogwerkservice heeft service niet voor niets in de naam verwerkt. Wij bieden je op alle gebieden een uitstekende service die uiteraard gepaard gaat met de beste kwaliteit. Je krijgt van ons vrijblijvend advies om tot de beste keuze te komen. Bovendien is er sprake van gratis werkopname en voorzien wij in een goede instructie. Bekijk de mogelijkheden maar eens of bel meteen naar 088 - 5000600. Voor een snel antwoord op je vraag hebben wij overigens een live chat beschikbaar. Verder heb je altijd de mogelijkheid om online een offerte voor het huren aan te vragen.

693 vaste klanten vertrouwen op ons

Persoonlijk advies?

We geven u graag persoonlijk advies en meer informatie over onze producten