Verreiker huren

Een verreiker huren begint heel eenvoudig. Heb je binnen jouw bedrijf wel eens te maken met capaciteitsproblemen, seizoensdrukte of incidentele werkzaamheden waarbij het handig zou zijn als je de beschikking zou hebben over een verreiker? In zulke situaties is het vaak niet rendabel om een verreiker te kopen.

Gelukkig is dat ook niet nodig: bij Hoogwerkservice kun je namelijk gewoon een verreiker huren. Verschillende soorten verreikers voor iedere klus. Je hebt dan plezier van de verreiker in de periode dat het nodig is, daarna kun je hem weer laten ophalen of zelf terugbrengen. Voordelig én heel snel. Bovendien levert Hoogwerkservice het materieel door heel Nederland.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Verreiker huren - Van Wijnen
Verreiker huren - Rollecate
Verreiker huren - Van Dongen Schilderwerk
Verreiker huren - Faas Zonweringen

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?

Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.

Waar betaal ik verzekeringskosten voor?

De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.

Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?

Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.

Hoe lang is een huurweek?

In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.

Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?

Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.

Is een certificaat bij een verreiker verplicht?

Ja, een certificaat ‘veilig werken met de verreiker’ is verplicht om aan de slag te gaan met deze machine. Bij verreikers met hijsfunctie dient de machinist in het bezit te zijn van een TCVT-certificaat. Dit geldt voor alles boven de 10 ton/meter grens.

Kan ik als particulier een verreiker huren?

Wij verhuren onze verreikers uitsluitend aan bedrijven.

Altijd de juiste verreiker huren

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat jouw klus zo snel mogelijk en helemaal naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Daarom adviseren onze deskundige medewerkers je graag. Dankzij een breed assortiment verreikers is er altijd wel een exemplaar dat helemaal aansluit bij jouw behoeften. Onze verreikers zijn bij Hoogwerkservice verkrijgbaar in zowel starre als roterende uitvoeringen. Bovendien zijn er diverse toebehoren beschikbaar, waardoor de verreikers op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Het is ook mogelijk om de verreiker te huren in combinatie met een machinist.

Verreiker huren - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker
Play video

Een heftruck als oplossing

Is een verreiker misschien net iets te groot en kun je ook prima uit de voeten met een kleinere machine? Dan kun je bij Hoogwerkservice ook een heftruck of een kniklader huren. De heftrucks zijn verkrijgbaar in accu en diesel aangedreven uitvoeringen. Op onze website kun je ons assortiment heftrucks vinden met de daarbij behorende specificaties. Een verreiker of heftruck huren of vrijblijvend meer advies ontvangen? Neem dan contact met ons op of laat een offerteaanvraag achter. Wij helpen je graag verder.