Roterende verreiker huren bij Hoogwerkservice

Een verreiker huren begint heel eenvoudig. Heb je binnen jouw bedrijf wel eens te maken met capaciteitsproblemen, seizoendrukte of incidentele werkzaamheden waarbij het handig zou zijn als je de beschikking zou hebben over een verreiker? In zulke situaties is het vaak niet rendabel om een verreiker te kopen.

Gelukkig is dat ook niet nodig: bij Hoogwerkservice kun je namelijk gewoon een verreiker huren. Je hebt dan plezier van de verreiker in de periode dat het nodig is, daarna kun je hem weer laten ophalen of zelf terugbrengen. Voordelig én heel snel. Bovendien levert Hoogwerkservice het materieel door heel Nederland.

Lees verder

Vertrouwd in de regio door vele ondernemers

Verreiker - Koppelaar Reclame
Verreiker - Timmerfabriek Gebroeders Bos B.V.
Verreiker - Nederveen Opleidingen en Trainingen
Verreiker - Van Noordenne Groep

Veelgestelde vragen

Kan ik ook langer huren dan afgesproken?
Uiteraard kan er langer gehuurd worden dan vooraf afgesproken. We doen dit in goed overleg.
Wat is het verschil tussen vloerhoogte en werkhoogte?
De werkhoogte is de maximale hoogte waarop met de handen gewerkt kan worden. Dit is 2 meter boven de vloerhoogte.
Waar betaal ik verzekeringskosten voor?
De machine is verzekerd. Daarvoor worden kosten in rekening gebracht. Het gaat hierbij om 7% over de bruto huurprijs. Wat wel en wat niet precies verzekerd is staat in ons verzekeringscertificaat. Deze is op te vragen, bel hiervoor 088-5000600 of stuur een email naar verhuur@hoogwerkservice.nl.
Wat gebeurt er als Hoogwerkservice de machine niet voorradig heeft?
Als wij de machine niet beschikbaar hebben zullen we er zorg voor dragen dat jij als klant de machine wel geleverd krijgt. Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk van verhuurders waar we mee samenwerken en uitwisselen als dat nodig is.
Hoe lang is een huurweek?
In principe is een week huren van maandag t/m vrijdag, maar ook van bijvoorbeeld woensdag t/m dinsdag. Zonder verdere afspraken is de huur op werkdagen binnen reguliere werktijden.
Hoe lang van tevoren moet ik reserveren?
Bij ons kan kort vooraf gereserveerd en besteld worden. Wij stellen geen vaste termijnen voor reserveren.
Is het hebben van een hoogwerker certificaat verplicht?
De Arbowet eist wel dat werkgevers kunnen aantonen dat hun personeel voldoende opgeleid is in het veilig werken met een hoogwerker. Een medewerker moet weten op welke manier hij veilig en deskundig met hoogwerkers omgaat. De werkgever is verantwoordelijk voor het kennisniveau van zijn personeel… (lees verder in blog)
Wat is het verschil tussen naar zwarte en non-marking (rups)banden?
De standaard banden zoals we die kennen zijn normaal zwart van kleur. Door de toevoeging van roet aan de rubbermix tijdens de productie van de banden, ontstaat de zwarte ook wel donkergrijze kleur… (lees verder in blog)

Altijd de juiste verreiker huren

Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat jouw klus zo snel mogelijk en helemaal naar tevredenheid wordt uitgevoerd. Daarom adviseren onze deskundige medewerkers je graag. Dankzij een breed assortiment verreikers is er altijd wel een exemplaar dat helemaal aansluit bij jouw behoeften. Verreikers zijn bij Hoogwerkservice verkrijgbaar in zowel starre als roterende uitvoeringen. Bovendien zijn er diverse toebehoren beschikbaar, waardoor de verreikers op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Het is ook mogelijk om de verreiker te huren in combinatie met een machinist.

Verreiker - De juiste partner voor het huren van een Hoogwerker

Een heftruck als oplossing

Is een verreiker misschien net iets te groot en kun je ook prima uit de voeten met een kleinere machine? Dan kun je bij Hoogwerkservice ook een heftruck of een kniklader huren. De heftrucks zijn verkrijgbaar in accu en diesel aangedreven uitvoeringen. Op onze website kun je ons assortiment heftrucks vinden met de daarbij behorende specificaties. Een verreiker of heftruck huren of vrijblijvend meer advies ontvangen? Neem dan contact met ons op of laat een offerteaanvraag achter. Wij helpen je graag verder.